Knihy
E-knihy

Ostatní

Zrušit
Titulky 2

The Science of Cooking

Stuart Farrimond • Dorling Kindersley, 2017

Dodání může trvat více než tři týdny

How do I cook the perfect steak? How do I make succulent fish every time (and should I keep the skin on)? What is the trick to making the perfect soufflé? Food scientist Dr Stuart Farrimond answers all these questions - and many more like them ...

-5%
655 Kč

655 Kč

Sleva 5%

Dodání může trvat více než tři týdny

Přidat do

Dodání může trvat více než tři týdny

Break new ground with this spice book like no other, from TV personality, food scientist and bestselling author, Dr Stuart Farrimond. Taking the periodic table of spices as a starting point, explore the science behind the art of ...

-5%
556 Kč

556 Kč

Sleva 5%

Dodání může trvat více než tři týdny

Přidat do

„Kniha je jako zahrada, kterou nosíš v kapse.“

latinské přísloví