‘I learned that before entering the kitchen, I must get the measure of its hold over me.’Food can embody our personal history as well as wider cultural histories. But what are the stories we tell ourselves about the kitchen, and how...
-
Knihabrožovaná vazba290 KčSkladem 1 ks
When Rachel Roddy visited Rome in 2005 she never intended to stay. But then she happened upon the neighborhood of Testaccio...
-
Knihapevná vazba757 KčDo 18 – 23 dnů
In it, Guardian columnist and award-winning food writer Rachel Roddy condenses everything she has learned about Italy's favourite food in a practical, easy-to-use and mouth-watering collection of 100 essential pasta and pasta sauce recipes...
-
Knihapevná vazba634 KčVíce než 30 dní
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle