Autor Prue Leith
The Daily Mail Best Cookbooks of the Year 2022'There's an art to making good toast and Prue Leith knows it' Yotam OttolenghiWhat’s more comforting and satisfying than toast? And if you top it with a few cleverly paired ingredients, it can be a full...
-
Knihapevná vazba346 KčDo 9 – 14 dnůTuto knihu momentálně nemáme na skladě, ale většinou vám ji dokážeme sehnat a odeslat do 9 – 14 dnů. A pokusíme se to zvládnout i o něco rychleji!
It is 1968. Angelica Angelotti has grown up in the Italian food business started by her English mother and Italian father. Now she is using her cooking talent to strike out on her own, moving to Paris to go to culinary school. There, among the...
-
325 KčDo 14 – 19 dnůTuto knihu momentálně nemáme na skladě, ale většinou vám ji dokážeme sehnat a odeslat do 14 – 19 dnů. A pokusíme se to zvládnout i o něco rychleji!