New Restaurant Design - Bethan Ryder
New Restaurant Design
597 Kč
Při nákupu nad 999 Kč máte poštovné zdarma
597 Kč

Běžná cena Běžně 628 Kč

Ušetříte 5 %

Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Proč nakupovat na Martinus.cz?
  • poštovné zdarma k objednávkám od 999 Kč
  • více než 2500 výdejních míst
  • záložky ke každému nákupu

Doporučené tituly a kolekce

Více o knize

New Restaurant Design showcases 45 of the best-designed, most exciting new dining venues around the world. Featured establishments include Patrick Jouin’s Senderens in Paris, Christian Liaigre’s Buddakan in New York and Philippe Starck’s Bon in Moscow. Fans of Bethan Ryder’s earlier books will not be disappointed by this colourful and exciting new survey of the latest projects from the cream of the international design world. The introduction features interviews with 11 of the world’s most influential interior designers – including Adam D. Tihany, Marcel Wanders, Patrick Jouin and David Collins – who talk about their design philosophy and approach, their favourite eateries and what makes a great restaurant space.
Čti víc
Našli jste v našem obsahu nějaké nepřesnosti?
Dejte nám o tom vědět.

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Počet stran
192
Vazba
pevná vazba s přebalem
Rozměr
270×265 mm
Hmotnost
1450 g
ISBN
9781856696746
Rok vydání
2010
Naše katalogové číslo
80663
Jazyk
anglický
Nakladatel
Laurence King Publishing
Kategorizace

Recenze

Jak se vám kniha líbila?

Čti víc

„Přátelé jsou lidé, kteří si mohou půjčovat moje knihy a stavět na ně mokré sklenice.“

Robinson Jeffers