Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Čokoláda - sladké umenie - Jozefína Zaukolcová, Vydavateľstvo Matice slovenskej, 2011

319 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Přečtená
Čokoláda - sladké umenie - Jozefína Zaukolcová, Vydavateľstvo Matice slovenskej, 2011
Přečtená
Čokoláda - sladké umenie - Jozefína Zaukolcová, Vydavateľstvo Matice slovenskej, 2011

Čokoláda - sladké umenie
Přečtená

Čokoláda - tajuplný poklad starých Aztékov, lahodný elixír šťastia a mladosti - je zaiste najobľúbenejšou pochutinou ľudstva. Cukrárske remeslo dnes zažíva "čokoládovú... Číst víc

4,5 4 hodnocení
Nakladatel
Vydavateľstvo Matice slovenskej, 2011
Počet stran
144

Čokoláda - tajuplný poklad starých Aztékov, lahodný elixír šťastia a mladosti - je zaiste najobľúbenejšou pochutinou ľudstva. Cukrárske remeslo dnes zažíva "čokoládovú renesanciu"... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Mírně opotřebovaná
  • Slovenština

319 Kč

-14 %
Původní cena: 375 Kč
Skladem
Posíláme ihned

Přečtené knihy nám můžete poslat i vy!

Pošlete nám svoje přečtené knihy a získejte poukázku na nákup.

Vyzkoušet Knihovrátek

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Hora v moři - Ray Nayler, Host, 2024
Čokoláda - sladké umenie - Jozefína Zaukolcová, Vydavateľstvo Matice slovenskej, 2011
319 Kč

Více o knize

Čokoláda - tajuplný poklad starých Aztékov, lahodný elixír šťastia a mladosti - je zaiste najobľúbenejšou pochutinou ľudstva. Cukrárske remeslo dnes zažíva "čokoládovú renesanciu". Nové pomôcky a polotovary otvorili tejto zázračnej ingrediencii doteraz netušené možnosti uplatnenia.
Táto knižka vám priblíži čaro čokolády a možnosti jej použitia v kuchyni, najnovšie postupy zdobenia čokoládou a prípravu čokoládových cukroviniek. Oslovuje všetkých záujemcov o cukrárske umenie - od príležitostných domácich až po zručných poloprofesionálnych výrobcov cukroviniek. Všetkým ponúka cenné informácie a neoceniteľné rady z autorkinej bohatej, mnohoročnej praxe. Podáva praktické, zrozumiteľné návody ako pracovať s čokoládou, stovku dokonale vyskúšaných, dôkladne opísaných receptov a množstvo užitočných nápadov, tipov, postupov pri príprave a zdobení zákuskov, dezertov, tort, praliniek i koláčov.

Jožka Zaukolcová je v súčasnosti najúspešnejšou slovenskou profesionálnou cukrárkou, držiteľkou množstva prestížnych ocenení z medzinárodných súťaží. Sladkému remeslu sa učila u cukrárskych majstrov v Česku, Poľsku, Nemecku, Francúzsku. Verejnosť ju pozná z populárneho kulinárskeho televízneho seriálu, je autorkou viacerých časopiseckých seriálov a knižných publikácií. V pedagogickej praxi vychováva novú generáciu úspešných cukrárov a pre laických záujemcov vedie obľúbené kurzy o práci s čokoládou.
Číst víc
Počet stran
144
Vazba
pevná vazba
Rozměr
210×275 mm
Hmotnost
829 g
Rok vydání
2011
Naše katalogové číslo
772945
Jazyk
slovenština
Nakladatel
Vydavateľstvo Matice slovenskej
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

4,5 / 5

4 hodnocení

3
0
1
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Recenze od Martinusáků

Názor čitateľa

Skvelá knižka pre všetkých milovníkov čokolády. Každý v nej nájde skvelé recepty na čokoládové chuťovky, malé koláčiky a hlavne čokoládové pralinky. Je v nej mnoho návodov na čokoládové ozdoby a zaujímavých informácií o tomto lahodnom pokušení. Odporúčam všetkým, ktorý milujú čokoládu a radi s ňou experimentujú :).

Číst víc

Čtenářské recenze

Silvia Kern
Ověřený nákup
29.12.2021
Skvela knizka
Napriek tomu, ze knizka je pomerne utla, je v nej mnozstvo zaujimavych receptov a postupov. Urcite stoji za to. Číst víc

„Buď požehnáno počasí, neboť je společnou věcí lidí, kteří si nemají co říci.“

Povětroň - Karel Čapek, 2017
Povětroň
Karel Čapek