Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Momofuku - David Chang, Peter Meehan, Clarkson Potter, 2009

1 039 Kč

Přidejte do košíku a poštovné máte zdarma :)
Momofuku - David Chang, Peter Meehan, Clarkson Potter, 2009
Momofuku - David Chang, Peter Meehan, Clarkson Potter, 2009

Momofuku

With 200,000+ copies in print, this New York Times bestseller sharesthe story and the recipes behind the chef and cuisine that changed the modern-day culinary landscape.Never... Číst víc

Nakladatel
Clarkson Potter, 2009
Počet stran
304

With 200,000+ copies in print, this New York Times bestseller sharesthe story and the recipes behind the chef and cuisine that changed the modern-day culinary landscape.Never before has there been a phenomenon like Momofuku... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Angličtina

1 039 Kč

Na objednávku
Dodání může trvat více než 30 dní

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

400 - Snídaně, brunch, kafe - Lukáš Hejlík, Došel karamel, 2024
Momofuku - David Chang, Peter Meehan, Clarkson Potter, 2009
1 039 Kč

Více o knize

With 200,000+ copies in print, this New York Times bestseller sharesthe story and the recipes behind the chef and cuisine that changed the modern-day culinary landscape.Never before has there been a phenomenon like Momofuku. A once-unrecognizable word, it's now synonymous with the award-winning restaurants of the same name in New York City (Momofuku Noodle Bar, Ssm Bar, Ko, M Pche, Fuku, Nishi, and Milk Bar), Toronto, and Sydney. Chef David Chang single-handedly revolutionized cooking in America and beyond with his use of bold Asian flavors and impeccable ingredients, his mastery of the humble ramen noodle, and his thorough devotion to pork.Chang relays with candor the tale of his unwitting rise to superstardom, which, though wracked with mishaps, happened at light speed. And the dishes shared in this book are coveted by all who've dinedor yearned toat any Momofuku location (yes, the pork buns are here). This is a must-read for anyone who truly enjoys food.
Číst víc
Počet stran
304
Vazba
pevná vazba
Rozměr
262×206 mm
Hmotnost
1281 g
Rok vydání
2009
Naše katalogové číslo
764175
Jazyk
angličtina
Nakladatel
Clarkson Potter
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„Nechci na tobě, abys mě měl takhle rád pořád, ale chci, aby sis to pamatoval. Někde ve mně bude vždycky ten člověk, kterým jsem dnes večer.“

Něžná je noc - Francis Scott Fitzgerald, 2012
Něžná je noc
Francis Scott Fitzgerald