Vůně chleba - Mirka van Gils Slavíková
Vůně chleba
284 Kč
Při nákupu nad 999 Kč máte poštovné zdarma

Další formáty

284 Kč

Běžná cena Běžně 299 Kč

Ušetříte 5 %

Posíláme do čtyř dní

Proč nakupovat na Martinus.cz?
  • poštovné zdarma k objednávkám od 999 Kč
  • více než 2500 výdejních míst
  • záložky ke každému nákupu

Doporučené tituly a kolekce

Více o knize

Kuchařka, která voní čerstvě upečeným chlebem, který provoní domov. Chléb byl, je a bude součástí našeho života. Proč si ho tedy neupéct v pohodlí domova? Tato kniha nabízí širokou škálu chutných a voňavých receptů, klíč k rozpoznání jednotlivých druhů obilovin a hlavně jednoduchý návod, jak se nebát péct.
Čti víc

Všechny formáty tohoto titulu

Knihy

Kniha Ikar CZ, 2016
Na skladě
299 Kč

Na skladě, objednávejte ale rychle

Kniha Esence, 2020
-5 %
284 Kč

Posíláme do čtyř dní

Další
Našli jste v našem obsahu nějaké nepřesnosti?
Dejte nám o tom vědět.

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Počet stran
136
Vazba
pevná vazba
Rozměr
190×240 mm
Hmotnost
565 g
ISBN
9788024265513
Rok vydání
2020
Naše katalogové číslo
720503
Jazyk
čeština
Nakladatel
Esence
Pro koho
pro začátečníky

Recenze

Jak se vám kniha líbila?

5,0 / 5

2 hodnocení

2
0
0
0
0

Táňa
24.3.2021
Vůně chleba
Táto kniha je skvelou pomôckou pre nadšencov kváskovania. Na svoje si prídu nielen začiatočníci, ale taktiež pokročilí, ktorí hľadajú inšpiráciu a inovatívne recepty. Čti víc
Edvin
28.10.2020
Chlebik nas kazdodenny...
Tento příspěvek prozrazuje důležité momenty děje, proto je skrytý, abychom vám nepokazili zážitek ze čtení.
Chcel som knihu, ktora nema zapadnut prachom na policke po jej precitani, ale ponukne aj pridanu hodnotu v podobe praktickeho vyuzitia v zdravej kuchyni.
Krasne napisana kniha s 50 receptami na vyrobu domaceho chleba, s popisom historie pecenia od staroveku az po sucasnost. Pekne popisana receptura s fotografiami jednotlivych postupov pri vyrobe kvasku, cesta a konecneho vzhladu chlebika. Kniha sa stala okamzite nasim rodinnym receptarom a pecieme podla nej. Dakujeme.
Čti víc

Čti víc
Čti víc

„Dobrá a krásná kniha je ta, která plnými hrstmi rozsévá otazníky. “

Jean Cocteau