Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Pěstujeme zeleninu - Robert Pokluda, TeMi, 2009

79 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Pěstujeme zeleninu - Robert Pokluda, TeMi, 2009
Pěstujeme zeleninu - Robert Pokluda, TeMi, 2009

Pěstujeme zeleninu

Zeleninu jíme pravděpodobně všichni, i ti nejzarytější masojedi. Jíme ji syrovou i vařenou či jinak upravenou a vydatně tím prospíváme svému zdraví... Číst víc

Nakladatel
TeMi, 2009
Počet stran
140

Zeleninu jíme pravděpodobně všichni, i ti nejzarytější masojedi. Jíme ji syrovou i vařenou či jinak upravenou a vydatně tím prospíváme svému zdraví... Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Čeština
Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Hora v moři - Ray Nayler, Host, 2024

Více o knize

Zeleninu jíme pravděpodobně všichni, i ti nejzarytější masojedi. Jíme ji syrovou i vařenou či jinak upravenou a vydatně tím prospíváme svému zdraví. V zelenině získává naše tělo tolik potřebné minerální látky, nezbytné vitaminy – zejména C a antioxidanty. Můžeme si ji opatřit víceméně v pestrém výběru po celý rok v obchodech. Ale což takhle si ji vlastnoručně vypěstovat? Vědět, jak byla ošetřována, co v ní je a že je absolutně čerstvá! A k tomu mít příjemný pocit vlastních zásluh o své zdraví a seberealizaci. Kdo z nás někdy nezatoužil po takovém sobě prospěšném počinu? K tomu, abychom si vypěstovali vlastní zeleninu, nepotřebujeme plantáže. Stačí kousek půdy za domem, záhonek či zákoutí. Jak si přitom počínat abychom co nejlépe uspěli poradí tato kapesní pěstitelská příručka. Její autor doc. Ing. Robert Pokluda, Ph.Dr. (nar. 1970), je odborníkem nadmíru povolaným. Působí na Mendelově zemědělské a lesnické univerzitě v jihomoravské Lednici a specializuje se na výzkum a pěstování zeleniny ve zdejších podmínkách. Do této příručky vybral na 60 oblíbených druhů, jež předvádí v autentických barevných fotografiích, a připojil k nim zevrubné informace o pěstování, odrůdách a chorobách. K pěstitelským radám doplnil i důležité údaje o výživové hodnotě a kuchyňském využití. Každý aktivní milovník zeleniny si s pomocí této knížky může dopřát nejen potěšení samozásobitele, ale i slast "zelených prstů".
Číst víc
Počet stran
140
Vazba
brožovaná vazba
Rozměr
100×195 mm
Hmotnost
175 g
ISBN
9788087156360
Rok vydání
2009
Naše katalogové číslo
67120
Jazyk
čeština
Nakladatel
TeMi
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„Vybudovali si neúplné a asymetrické přátelství, tvořené dlouhými pauzami a spoustou mlčení, jakýsi prázdný čistý prostor, kam se oba mohli vracet a nadechnout se, když je školní zdi sevřely natolik, že už dál nemohli ignorovat pocit, že se dusí. “

Osamělost prvočísel - Paolo Giordano, 2021
Osamělost prvočísel
Paolo Giordano