Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
The Best of Apetit IV. - Kolektiv autorů, BURDA Media 2000, 2018

439 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
The Best of Apetit IV. - Kolektiv autorů, BURDA Media 2000, 2018
The Best of Apetit IV. - Kolektiv autorů, BURDA Media 2000, 2018

The Best of Apetit IV.

Česko & Slovensko

  • Autorský kolektiv

Nejnovější kuchařka z edice The Best of Apetit přináší to nejlepší z kuchyně Česka i Slovenska za posledních 100 let. Oslavujete stejně jako my v redakci Apetitu nejraději... Číst víc

4. díl série
The Best of Apetit
Nakladatel
BURDA Media 2000, 2018
Počet stran
236

Nejnovější kuchařka z edice The Best of Apetit přináší to nejlepší z kuchyně Česka i Slovenska za posledních 100 let. Oslavujete stejně jako my v redakci Apetitu nejraději dobrým jídlem? Tak využijte 100. výročí založení Československa hostinou... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Čeština

439 Kč

Cena v knihkupectví: 549 Kč
Skladem 2 ks
Posíláme ihned

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

400 - Snídaně, brunch, kafe - Lukáš Hejlík, Došel karamel, 2024
The Best of Apetit IV. - Kolektiv autorů, BURDA Media 2000, 2018
439 Kč

Více o knize

Nejnovější kuchařka z edice The Best of Apetit přináší to nejlepší z kuchyně Česka i Slovenska za posledních 100 let.

Oslavujete stejně jako my v redakci Apetitu nejraději dobrým jídlem? Tak využijte 100. výročí založení Československa hostinou z toho nejlepšího, co společná historie nabízí. V naší nové kuchařce najdete přes 160 receptů. Začínáme v časech první republiky, kterou považujeme za zlatý věk české kuchyně, následují jídla z období před listopadem, kdy jen um a tvořivost maminek a babiček dokázaly zastřít, že regály obchodů zejí prázdnotou, a i přes zoufalý sortiment obchodů se na domácích stolech objevovalo víc než jen tehdy rozšířené UHO. Posledním střípkem z historie jsou recepty 21. století, v nichž ožívají polozapomenuté suroviny i receptury ve svěžích nových kombinacích inspirovaných kuchyněmi celého světa. K tomu jsme ještě přidali výlet na venkov, kde to voní prázdninami a babiččinými koláči, a cestu do města, v němž se snoubí elegantní styl s rychlým tempem, a tak tu najdete recepty na neděli i všední den. Vařte, pečte a slavte s námi!

V kuchařce The Best of Česko & Slovensko najdete kapitoly:
Zlatý věk
Kupředu levá!
Venkovská idyla
Městské radovánky
Nové možnosti
Číst víc
Počet stran
236
Vazba
pevná vazba
Rozměr
205×270 mm
Hmotnost
1273 g
ISBN
9788087575871
Rok vydání
2018
Edice
Apetit
Naše katalogové číslo
438529
Jazyk
čeština
4. díl série
The Best of Apetit
Nakladatel
BURDA Media 2000
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Kupte společně
The Best of Apetit IV. - Kolektiv autorů, BURDA Media 2000, 2018
The best of Apetit II., IDW, 2017
879 Kč

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

Kupte společně
The Best of Apetit IV. - Kolektiv autorů, BURDA Media 2000, 2018
The best of Apetit II., IDW, 2017
879 Kč

„Otče náš, jenž jsi na nebesích, co tam pořád v tom nebi děláš, slez už konečně a buď tady se mnou dole.“

Neděle odpoledne - Viktorie Hanišová, 2022
Neděle odpoledne
Viktorie Hanišová