Všechno o grilování v kuchyni i v přírodě - Eric Treuillé, Birgit Erath
Všechno o grilování v kuchyni i v přírodě
149 Kč
Při nákupu nad 999 Kč máte poštovné zdarma
149 Kč

Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Proč nakupovat na Martinus.cz?
  • poštovné zdarma k objednávkám od 999 Kč
  • více než 2500 výdejních míst
  • záložky ke každému nákupu

Doporučené tituly a kolekce

Více o knize

Lidé na celém světě připravují pokrmy nad otevřeným ohněm. Dříve to byl základní způsob přípravy jídla, který ve zkoušce časem obstál, v současnosti jde o oblíbený způsob trávení volného času. Při grilování se zbavíte stresu, používá se méně tuku a pokrm má výraznější chuť. Nic nechutná tak skvěle jako horké a ještě syčící jídlo podávané rovnou z grilu.
Čti víc
Našli jste v našem obsahu nějaké nepřesnosti?
Dejte nám o tom vědět.

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Počet stran
168
Vazba
pevná vazba
Rozměr
240×285 mm
ISBN
8073606488
Rok vydání
2007
Naše katalogové číslo
40038
Jazyk
český
Nakladatel
Ottovo nakladatelství

Recenze

Jak se vám kniha líbila?

O autorech/autorkách

Čti víc

„Knihkupectví je jeden z mála důkazů, že lidé stále myslí.“

Jerry Seinfeld