Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
The Flavor Matrix - James Briscione, Brooke Parkhurst, Houghton Mifflin, 2018

870 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
The Flavor Matrix - James Briscione, Brooke Parkhurst, Houghton Mifflin, 2018
The Flavor Matrix - James Briscione, Brooke Parkhurst, Houghton Mifflin, 2018

The Flavor Matrix

The Art and Science of Pairing Common Ingredients to Create Extraordinary Dishes

A revolutionary new guide to pairing ingredients, based on a famous chef's groundbreaking research into the chemical basis of flavor. As an instructor at one of the world’s top... Číst víc

Nakladatel
Houghton Mifflin, 2018
Počet stran
320

A revolutionary new guide to pairing ingredients, based on a famous chef's groundbreaking research into the chemical basis of flavor. As an instructor at one of the world’s top culinary schools, ... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Angličtina
Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Lovec čertů - Juraj Červenák, Argo, 2024

Více o knize

A revolutionary new guide to pairing ingredients, based on a famous chef's groundbreaking research into the chemical basis of flavor. As an instructor at one of the world’s top culinary schools, James Briscione thought he knew how to mix and match ingredients. Then he met IBM Watson. Working with the supercomputer to turn big data into delicious recipes, Briscione realized that he (like most chefs) knew next to nothing about why different foods taste good together. That epiphany launched him on a quest to understand the molecular basis of flavor—and it led, in time, to The Flavor Matrix. A groundbreaking ingredient-pairing guide, The Flavor Matrix shows how science can unlock unheard-of possibilities for combining foods into astonishingly inventive dishes. Briscione distills chemical analyses of different ingredients into easy-to-use infographics, and presents mind-blowing recipes that he's created with them. The result of intensive research and incredible creativity in the kitchen, The Flavor Matrix is a must-have for home cooks and professional chefs alike: the only flavor-pairing manual anyone will ever need.
Číst víc
Počet stran
320
Vazba
pevná vazba
Rozměr
235×235 mm
Hmotnost
1248 g
ISBN
9780544809963
Rok vydání
2018
Naše katalogové číslo
307333
Jazyk
angličtina
Nakladatel
Houghton Mifflin
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„Vybudovali si neúplné a asymetrické přátelství, tvořené dlouhými pauzami a spoustou mlčení, jakýsi prázdný čistý prostor, kam se oba mohli vracet a nadechnout se, když je školní zdi sevřely natolik, že už dál nemohli ignorovat pocit, že se dusí. “

Osamělost prvočísel - Paolo Giordano, 2021
Osamělost prvočísel
Paolo Giordano