Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
The Science of Cooking - Stuart Farrimond, Dorling Kindersley, 2017

570 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
The Science of Cooking - Stuart Farrimond, Dorling Kindersley, 2017
The Science of Cooking - Stuart Farrimond, Dorling Kindersley, 2017

The Science of Cooking

How do I cook the perfect steak? How do I make succulent fish every time (and should I keep the skin on)? What is the trick to making the perfect soufflé? Food scientist Dr... Číst víc

4,8 4 hodnocení
Nakladatel
Dorling Kindersley, 2017
Počet stran
256

How do I cook the perfect steak? How do I make succulent fish every time (and should I keep the skin on)? What is the trick to making the perfect soufflé? Food scientist Dr Stuart Farrimond answers all these questions - and many more like them ... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Angličtina

570 Kč

Vydavatelem doporučená cena: 689 Kč
Skladem 4 ks
Posíláme ihned
Další knižní vydání
Jak vaří šéfkuchaři - Stuart Farrimond, Slovart CZ, 2020
Pevná vazba
Čeština, 2020
Do 8 – 11 dnů

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Hora v moři - Ray Nayler, Host, 2024
The Science of Cooking - Stuart Farrimond, Dorling Kindersley, 2017
570 Kč

Více o knize

How do I cook the perfect steak? How do I make succulent fish every time (and should I keep the skin on)? What is the trick to making the perfect soufflé? Food scientist Dr Stuart Farrimond answers all these questions - and many more like them - equipping you with the scientific know-how to take your cooking to new levels. In The Science of Cooking, fundamental culinary concepts sit side-by-side with practical advice and step-by-step techniques, bringing food science out of the lab and into your kitchen. Get the answers to your cookery questions with intriguing chapters covering all major food types from meat, poultry and seafood, to grains, vegetables, and herbs. Why does chocolate taste so good? Is it OK to reheat cooked rice? How do you tell if an egg is fresh? The Science of Cooking has the answers to your everyday cooking questions, as well as myth busting information on vegan diets and cholesterol. Perfect your cooking with practical instruction - and the science behind it.
Číst víc
Počet stran
256
Vazba
pevná vazba
Rozměr
219×262 mm
Hmotnost
1326 g
ISBN
9780241229781
Rok vydání
2017
Naše katalogové číslo
304225
Jazyk
angličtina
Nakladatel
Dorling Kindersley
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

4,8 / 5

4 hodnocení

3
1
0
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

Daniela Tribulová
Neověřený nákup
26.12.2022
Vynikajúca kniha
Knihu som kúpila ako darček, ale predtým som si ju pozorne prelistovala, niečo prečítala. Je napísaná veľmi zaujímavou formou, pútavo a poučne. Má krásny dizajn, kvalitnú tlač i obrázky. Je vynikajúcim darčekom nielen pre začínajúcich kuchárov - amatérov, ale i pre skúsených kuchárov - amatérov, a možno i pre profesionálov ;) Číst víc
Ľuba Tančiboková
Ověřený nákup
29.8.2021
Prehľadné
Vysvetlené zásadné veci. Pre tých čo majú radi informácie. Získate prehľad nadhľad. Napr. všetky druhy úprav alebo omáčok na jednom obrázku. Ako to funguje osvetlené chémiou a fyzikou. Číst víc
Laura
Neověřený nákup
5.3.2021
Technologicke postupy
Kniha velmi pekne vysvetluje technologicke postupy, ktore sa uplatnuju pri vareni a ktore maju vplyv na vysledok servirovany na tanieri. Celkom pozitivne to ovplyvnilo moje gastro vytvory.
Co v knihe najdete: vedecke vysvetlenie jednotlivych reakcii pri vareni
Co v nej nenajdete: v niektorych pripadoch mi chybali prakticke priklady. Priklad - Je fajn vediet, ze pre prazenicu je jedno, ci pouzijete vajicko izbovej teploty alebo rovno z chladnicky. Avsak ako ju spravit tak, aby bola kremova, to vam uz nepovedia :))
Číst víc

„Člověk nemůže správně myslet, správně milovat ani správně spát, pokud se správně nenajedl!“

Tři guineje / Vlastní pokoj - Virginia Woolfová, 2020
Tři guineje / Vlastní pokoj
Virginia Woolfová