Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
The Science of Food - Marty Jopson, Michael O'Mara Books Ltd, 2017

419 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
The Science of Food - Marty Jopson, Michael O'Mara Books Ltd, 2017
The Science of Food - Marty Jopson, Michael O'Mara Books Ltd, 2017

The Science of Food

An Exploration of What We Eat and How We Cook

In this fascinating and easily digestible book, The One Show's resident scientist Marty Jopson takes us on a mouth-watering tour of the twenty-first century kitchen and the... Číst víc

Nakladatel
Michael O'Mara Books Ltd, 2017
Počet stran
224

In this fascinating and easily digestible book, The One Show's resident scientist Marty Jopson takes us on a mouth-watering tour of the twenty-first century kitchen and the everyday food miracles that we all take for granted.... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Angličtina

419 Kč

Na objednávku
Dodání může trvat více než 30 dní

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Šikmý kostel: Třetí díl - Karin Lednická, Bílá vrána, 2024
The Science of Food - Marty Jopson, Michael O'Mara Books Ltd, 2017
419 Kč

Více o knize

In this fascinating and easily digestible book, The One Show's resident scientist Marty Jopson takes us on a mouth-watering tour of the twenty-first century kitchen and the everyday food miracles that we all take for granted. Ever wondered what modified starch is and why it's in so much of the food we buy? What do instant mash and freeze-dried coffee have in common? What's the real truth behind the five-second rule? And as the world population grows and the pressure on agriculture to produce more cost-effective and sustainable products increases, what could the future hold for both farmers and consumers? From mindboggling microbiology to ingenious food processing techniques and gadgets, The Science of Food takes a look at the details that matter when it comes to what we eat and how we cook, and lays bare the science behind how it all works. By understanding the chemistry, physics and biology of the food we cook, buy and prepare, we can all become better consumers and happier cooks!
Číst víc
Počet stran
224
Vazba
pevná vazba
Rozměr
140×205 mm
Hmotnost
338 g
ISBN
9781782438380
Rok vydání
2017
Naše katalogové číslo
295276
Jazyk
angličtina
Nakladatel
Michael O'Mara Books Ltd
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„Víra v budoucnost - to je pochybná ctnost, nemyslíš? Něco stejně pošetilého jako stavět modely lodí do lahví. Víš, jak to myslím - obdivuhodné, ale trochu z toho naskakuje husí kůže. “

Domov na konci světa - Michael Cunningham, 2013
Domov na konci světa
Michael Cunningham