Lahodná čokoláda (český jazyk) -
Lahodná čokoláda (český jazyk)
249 Kč
Při nákupu nad 999 Kč máte poštovné zdarma
Knihy
E-knihy

Lahodná čokoláda (český jazyk)

Jednoduché recepty na čokoládové dezerty

    Slovart CZ, 2014
    Nakladatel
    Slovart CZ, 2014

    Čokoláda! Již celá staletí se lidé na celém světě nechávají svést potěšením z této zvláštní pochoutky. Inspirativní sbírka receptů, kterou máte před sebou, je určena především pro...

    Čti víc

    249 Kč

    Vyprodané

    Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

    Proč nakupovat na Martinus.cz?
    • poštovné zdarma k objednávkám od 999 Kč
    • více než 2500 výdejních míst
    • záložky ke každému nákupu

    Doporučené tituly a kolekce

    Více o knize

    Čokoláda! Již celá staletí se lidé na celém světě nechávají svést potěšením z této zvláštní pochoutky. Inspirativní sbírka receptů, kterou máte před sebou, je určena především pro domácí potřebu a můžete podle ní připravit mnoho neodolatelných lahodných dobrot.
    Obsahuje recepty
    • na čokoládové dorty,
    • piškotové moučníky i sušenky,
    • na teplé i studené dezerty,
    • čokoládové krémy a pěny
    • i čokoládové nápoje.
    Uvádíme základní metody pro jejich přípravu i zdobení. (2.vydání)
    Čti víc

    Všechny formáty tohoto titulu

    Knihy

    Kniha
    249 Kč

    Vyprodané

    249 Kč

    Vyprodané

    Další
    Našli jste v našem obsahu nějaké nepřesnosti?
    Dejte nám o tom vědět.

    Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

    Originální název
    Chocolate easy and delicious step-by-step recipes
    Rozměr
    160×200 mm
    ISBN
    9788073917388
    Naše katalogové číslo
    240142
    Počet stran
    256
    Hmotnost
    688 g
    Rok vydání
    2014
    Vazba
    pevná vazba
    Jazyk
    český
    Nakladatelství
    Slovart CZ

    Recenze

    Jak se vám kniha líbila?

    Čti víc

    „Knihy jsou němí učitelé.“

    Aulus Gellius