Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Bitter - Jennifer McLagan, Random House, 2014

556 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Bitter - Jennifer McLagan, Random House, 2014
Bitter - Jennifer McLagan, Random House, 2014

Bitter

A Taste of the World's Most Dangerous Flavor, with Recipes

The champion of uncelebrated foods including fat, offal, and bones, Jennifer McLagan turns her attention to a fascinating, underappreciated, and trending topic: bitterness... Číst víc

Nakladatel
Random House, 2014
Počet stran
256

The champion of uncelebrated foods including fat, offal, and bones, Jennifer McLagan turns her attention to a fascinating, underappreciated, and trending topic: bitterness... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Angličtina

556 Kč

Vydavatelem doporučená cena: 585 Kč
Na objednávku
Dodání může trvat více než 30 dní
Další knižní vydání
Bitter - Jennifer McLagan, Aurum Press, 2015
Pevná vazba
Angličtina, 2015
Vyprodané

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

400 - Snídaně, brunch, kafe - Lukáš Hejlík, Došel karamel, 2024
Bitter - Jennifer McLagan, Random House, 2014
556 Kč

Více o knize

The champion of uncelebrated foods including fat, offal, and bones, Jennifer McLagan turns her attention to a fascinating, underappreciated, and trending topic: bitterness.

What do coffee, IPA beer, dark chocolate, and radicchio all have in common? They're bitter. While some culinary cultures, such as in Italy and parts of Asia, have an inherent appreciation for bitter flavors (think Campari and Chinese bitter melon), little attention has been given to bitterness in North America: we're much more likely to reach for salty or sweet. However, with a surge in the popularity of craft beers; dark chocolate; coffee; greens like arugula, dandelion, radicchio, and frisée; high-quality olive oil; and cocktails made with Campari and absinthe—all foods and drinks with elements of bitterness—bitter is finally getting its due.
In this deep and fascinating exploration of bitter through science, culture, history, and 100 deliciously idiosyncratic recipes—like Cardoon Beef Tagine, White Asparagus with Blood Orange Sauce, and Campari Granita—award-winning author Jennifer McLagan makes a case for this misunderstood flavor and explains how adding a touch of bitter to a dish creates an exciting taste dimension that will bring your cooking to life.
Číst víc
Počet stran
256
Vazba
pevná vazba
Rozměr
193×241 mm
Hmotnost
981 g
ISBN
9781607745167
Rok vydání
2014
Naše katalogové číslo
188719
Jazyk
angličtina
Nakladatel
Random House
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„Mysl je místo samo o sobě, které samo sobě může udělat nebe z pekla a peklo z nebe.“

Ztracený ráj - John Milton, 2015
Ztracený ráj
John Milton