Udírny a uzení - Egon Binder
Udírny a uzení
139 Kč
Při nákupu nad 999 Kč máte poštovné zdarma
139 Kč

Posíláme do šesti dní

Proč nakupovat na Martinus.cz?
  • poštovné zdarma k objednávkám od 999 Kč
  • více než 2500 výdejních míst
  • záložky ke každému nákupu

Doporučené tituly a kolekce

Více o knize

Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny.
V knize najdete: způsoby uzení, druhy udíren, uzení masa a masných výrobků, uzení ryb.
Čti víc
Našli jste v našem obsahu nějaké nepřesnosti?
Dejte nám o tom vědět.

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Originální název
Räuchern - Fleisch, Wurst, Fisch
Počet stran
112
Vazba
brožovaná vazba
Rozměr
130×190 mm
Hmotnost
139 g
ISBN
802471261X
Rok vydání
2005
Naše katalogové číslo
20520
Téma
stavba, zahrada
Jazyk
čeština
Nakladatel
Grada

Recenze

Jak se vám kniha líbila?

4,9 / 5

33 hodnocení

31
2
0
0
0

karolky
25.5.2014
Názor čitateľa
Kniha je podla mna velmi dobrá splnila moje očakávania .Doporučujem jú každému ktorý si chce vlastné kvalitné údené bez prímesí ktoré pridávajú velkovýrobci. Čti víc

Čti víc
Čti víc

„Literatura je literaturou, když ji člověk jistí svým životem.“

Eda Kriseová