Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
The Pizza Bible - Tony Gemignani, Random House, 2014

674 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
The Pizza Bible - Tony Gemignani, Random House, 2014
The Pizza Bible - Tony Gemignani, Random House, 2014

The Pizza Bible

A comprehensive guide to making pizza, covering nine different regional styles including standards like Neapolitan, Roman, and Chicago, as well as renowned pizza sub-specialties... Číst víc

Nakladatel
Random House, 2014
Počet stran
320

A comprehensive guide to making pizza, covering nine different regional styles including standards like Neapolitan, Roman, and Chicago, as well as renowned pizza sub-specialties like St. Louis and Californian ... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Angličtina

674 Kč

Vydavatelem doporučená cena: 956 Kč
Na objednávku
Dodání může trvat více než 30 dní

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

400 - Snídaně, brunch, kafe - Lukáš Hejlík, Došel karamel, 2024
The Pizza Bible - Tony Gemignani, Random House, 2014
674 Kč

Více o knize

A comprehensive guide to making pizza, covering nine different regional styles including standards like Neapolitan, Roman, and Chicago, as well as renowned pizza sub-specialties like St. Louis and Californian from chef, 11-time world Pizza Champion Tony Gemignani. Pizza is one of the world's most well-known and beloved foods, and everyone has their favorite style. In fact, devotion to one particular style is so ubiquitous that most pizza books only cover one or two varieties of pie. But for those who truly love pizza, there's no need to be monogamous. Pizza master Tony Gemignani brings pizza to the people in all its glorious forms, from Chicago deep dish to paper-thin Roman style. The Pizza Bible is the world's first guide to making all of the major pizza styles, filling a hole in the market and elevating the craft of making pizza to that of bread or charcuterie.
Číst víc
Počet stran
320
Vazba
pevná vazba
Rozměr
150×210 mm
Hmotnost
1380 g
ISBN
9781607746058
Rok vydání
2014
Naše katalogové číslo
191704
Jazyk
angličtina
Nakladatel
Random House
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„Vůbec mluvili jen málo, ale trávili čas spolu, každý ponořený do svého vlastního víru, a drželi jeden druhého, pevně a bezpečně, a moc slov k tomu nepotřebovali. “

Osamělost prvočísel - Paolo Giordano, 2021
Osamělost prvočísel
Paolo Giordano