The Art of the Restaurateur - Nicholas Lander
The Art of the Restaurateur
909 Kč
Knihy
E-knihy
909 Kč

Běžná cena Běžně 957 Kč

Ušetříte 5%

Dodání může trvat více než tři týdny

Proč nakupovat na Martinus.cz?
  • poštovné zdarma k objednávkám od 999 Kč
  • více než 1500 výdejních míst
  • dárek ke každému nákupu

Doporučené tituly a kolekce

Více o knize

The Art of the Restaurateur presents the compelling stories behind some of the world's best restaurants, and celebrates the complex but unsung art of the restaurateur. In his first ever book, acclaimed Financial Times restaurant critic (and former restaurateur) Nicholas Lander reveals everything you ever wanted to know about the highs and lows of the restaurant business. Every story is fascinating, different, and has something to tell about the creation of a successful restaurant, from finding the right location to deciding what kind of food to serve. Engaging, erudite and packed with insights, the book is a must-read for anyone interested in food - especially, of course, anyone who's ever dreamed of opening a restaurant.
Čti víc
Kupte společně
The Art of the Restaurateur - Nicholas Lander
Bread, Cake, Doughnut, Pudding - Justin Piers Gellatly
1 667 Kč
Ušetříte 87 Kč
Našli jste v našem obsahu nějaké nepřesnosti?
Dejte nám o tom vědět.

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Počet stran
352
Hmotnost
931 g
Rok vydání
2012
Vazba
pevná vazba
Jazyk
anglický
Nakladatelství
Phaidon
Rozměr
178×255 mm
ISBN
9780714864693
Naše katalogové číslo
174737

Recenze

Jak se vám kniha líbila?

Čti víc
Kupte společně
The Art of the Restaurateur - Nicholas Lander
Bread, Cake, Doughnut, Pudding - Justin Piers Gellatly
1 667 Kč
Ušetříte 87 Kč

„Knihy jsou nahromaděným pokladem světa, vhodným dědictvím pokolení a národů. “

Henry David Thoreau