Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
D.O.M. - Alex Atala, Phaidon, 2013

1 132 Kč

Přidejte do košíku a poštovné máte zdarma :)
D.O.M. - Alex Atala, Phaidon, 2013
D.O.M. - Alex Atala, Phaidon, 2013

D.O.M.

Rediscovering Brazilian Ingredients

D.O.M.: Rediscovering Brazilian Ingredients is an exclusive look at one of the world’s most exciting chefs, his unique relationship with the produce of his native Brazil and the... Číst víc

Nakladatel
Phaidon, 2013
Počet stran
320

D.O.M.: Rediscovering Brazilian Ingredients is an exclusive look at one of the world’s most exciting chefs, his unique relationship with the produce of his native Brazil and the food he creates from it... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Angličtina

1 132 Kč

Skladem 1 ks
Posíláme ihned

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

400 - Snídaně, brunch, kafe - Lukáš Hejlík, Došel karamel, 2024
D.O.M. - Alex Atala, Phaidon, 2013
1 132 Kč

Více o knize

D.O.M.: Rediscovering Brazilian Ingredients is an exclusive look at one of the world’s most exciting chefs, his unique relationship with the produce of his native Brazil and the food he creates from it. Recently voted as number 4 in the San Pellegrino 50 Best Restaurant Awards, Alex Atala’s restaurant D.O.M has built its unique style of cuisine on the discovery and exploration of Brazilian ingredients combined with a commitment to finding sustainable solutions to sourcing them to the benefit of the Amazon and its people.

A former punk DJ who was classically trained as a chef in Europe, Atala refuses to import ingredients such as caviar, truffles and fois gras, staples in many high-end restaurant kitchens, into Brazil and instead scours the Amazon for indigenous produce to fuse with classical techniques in his cooking. He then works with the Amazon’s native communities and small-scale producers to extend the availability of these native products around Brazil.
Číst víc
Počet stran
320
Vazba
pevná vazba
Rozměr
250×290 mm
Hmotnost
1950 g
ISBN
9780714865744
Rok vydání
2013
Naše katalogové číslo
174715
Jazyk
angličtina
Nakladatel
Phaidon
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Kupte společně
D.O.M. - Alex Atala, Phaidon, 2013
Eating with the Chefs - Per-Anders Jörgensen, Phaidon, 2014
2 252 Kč

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

Kupte společně
D.O.M. - Alex Atala, Phaidon, 2013
Eating with the Chefs - Per-Anders Jörgensen, Phaidon, 2014
2 252 Kč

„Zhluboka jsem se nadechla a naslouchala známému, chlubivému hlasu svého srdce. Já jsem, já jsem, já jsem.“

Pod skleněným zvonem - Sylvia Plath, 2018
Pod skleněným zvonem
Sylvia Plath