Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Jak nakupovat a zpracovávat maso - kuchařka z edice Apetit - Kolektív autorov, BURDA Media 2000

135 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Přečtená
Jak nakupovat a zpracovávat maso - kuchařka z edice Apetit - Kolektív autorov, BURDA Media 2000
Přečtená
Jak nakupovat a zpracovávat maso - kuchařka z edice Apetit - Kolektív autorov, BURDA Media 2000

Jak nakupovat a zpracovávat maso - kuchařka z edice Apetit
Přečtená

Všechno, co musíte vědět o nakupování a přípravě masa, ověřené recepty a tipy šéfkuchaře Václava Friče

  • Autorský kolektiv

Všechny díly oblíbeného seriálu o mase, který vycházel po 3 roky v časopisu Apetit, vychází konečně pohromadě! Na 160 stránkách najdete všechno, co potřebujete vědět o... Číst víc

4,5 2 hodnocení
Nakladatel
BURDA Media 2000
Počet stran
159

Všechny díly oblíbeného seriálu o mase, který vycházel po 3 roky v časopisu Apetit, vychází konečně pohromadě! Na 160 stránkách najdete všechno, co potřebujete vědět o nakupování a zpracování masa. Kniha je rozdělena do čtyř kapitol - hovězí maso... Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Výborný stav
  • Čeština

135 Kč

Skladem
Posíláme ihned

Přečtené knihy nám můžete poslat i vy!

Pošlete nám svoje přečtené knihy a získejte poukázku na nákup.

Vyzkoušet Knihovrátek

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Šikmý kostel: Třetí díl - Karin Lednická, Bílá vrána, 2024
Jak nakupovat a zpracovávat maso - kuchařka z edice Apetit - Kolektív autorov, BURDA Media 2000
135 Kč

Více o knize

Všechny díly oblíbeného seriálu o mase, který vycházel po 3 roky v časopisu Apetit, vychází konečně pohromadě!

Na 160 stránkách najdete všechno, co potřebujete vědět o nakupování a zpracování masa. Kniha je rozdělena do čtyř kapitol - hovězí maso, vepřové maso, telecí a jehněčí maso. V každém dílu se dozvíte, proč daný kus masa (květová špička, vepřové ocásky atd.) chtít, jak a kde ho koupit, na co si dát při nákupu pozor, k čemu se daný kus hodí a přidáme i podrobný návod, jak jej v kuchyni zpracovat a upravit (každý díl obsahuje 2 recepty s celostránkovou fotkou).

Seriál o mase připravovali Apetit tři roky ve spolupráci s Václavem Fričem, kuchařem, majitelem vyhlášené restaurace Na Pekárně a machrem na českou kuchyni. Kromě receptů na naši klasiku (svíčková, dušená roštěnky, dršťkovka), v knize najdete i recepty světové kuchyně ( rostbeef, rib-eye steak, telecí saltimboca…). Kniha je doplněna o adresy ověřených řeznictví a farem, kde se dá sehnat to nejlepší maso. S námi už se nebudete bát vkročit do řeznictví, říct si o správný kus masa - na guláš, steaky, vývar… a doma ho připravit. S Apetitem zvládnete uvařit všechno napoprvé!
Číst víc
Počet stran
159
Vazba
brožovaná vazba
Rozměr
214×280 mm
Hmotnost
670 g
Edice
Apetit Miniedice
Naše katalogové číslo
1057035
Jazyk
čeština
Nakladatel
BURDA Media 2000
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

4,5 / 5

2 hodnocení

1
1
0
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

Neověřený nákup
7.1.2015
Perfektne
Super spracovana kniha, vzdy vysvetlene o danom kuse masa a potom aj recepty k tomu, ktore su uplne super, lebo tam netreba nic specialne, co sa tazko zhana. Odporucam! ked mate kus masa v mraznicke a neviete co s nim, najdete si tam urcite recept. Číst víc

„Když člověk ponižuje, pak jen proto, že je sám nízký.“

Malý princ - Antoine de Saint-Exupéry, 2022
Malý princ
Antoine de Saint-Exupéry