Knihy
E-knihy

Jak nakupovat a zpracovávat maso - kuchařka z edice Apetit

Všechno, co musíte vědět o nakupování a přípravě masa, ověřené recepty a tipy šéfkuchaře Václava Friče

  • Kolektiv autorů

Všechny díly oblíbeného seriálu o mase, který vycházel po 3 roky v časopisu Apetit, vychází konečně pohromadě! Na 160 stránkách najdete všechno, co potřebujete vědět o nakupování a zpracování masa. Kniha je rozdělena do čtyř kapitol - hovězí maso...

Čti víc

284 Kč

Běžná cena Běžně 299 Kč

Ušetříte 5%

Posíláme do 10 dní

Proč nakupovat na Martinus.cz?
  • poštovné zdarma k objednávkám od 999 Kč
  • více než 1500 výdejních míst
  • dárek ke každému nákupu

Doporučené tituly a kolekce

Více o knize

Všechny díly oblíbeného seriálu o mase, který vycházel po 3 roky v časopisu Apetit, vychází konečně pohromadě!

Na 160 stránkách najdete všechno, co potřebujete vědět o nakupování a zpracování masa. Kniha je rozdělena do čtyř kapitol - hovězí maso, vepřové maso, telecí a jehněčí maso. V každém dílu se dozvíte, proč daný kus masa (květová špička, vepřové ocásky atd.) chtít, jak a kde ho koupit, na co si dát při nákupu pozor, k čemu se daný kus hodí a přidáme i podrobný návod, jak jej v kuchyni zpracovat a upravit (každý díl obsahuje 2 recepty s celostránkovou fotkou).

Seriál o mase připravovali Apetit tři roky ve spolupráci s Václavem Fričem, kuchařem, majitelem vyhlášené restaurace Na Pekárně a machrem na českou kuchyni. Kromě receptů na naši klasiku (svíčková, dušená roštěnky, dršťkovka), v knize najdete i recepty světové kuchyně ( rostbeef, rib-eye steak, telecí saltimboca…). Kniha je doplněna o adresy ověřených řeznictví a farem, kde se dá sehnat to nejlepší maso. S námi už se nebudete bát vkročit do řeznictví, říct si o správný kus masa - na guláš, steaky, vývar… a doma ho připravit. S Apetitem zvládnete uvařit všechno napoprvé!
Čti víc
Kupte společně
Jak nakupovat a zpracovávat maso - kuchařka z edice Apetit - Kolektív autorov
Maso - kuchařka z edice Apetit (3) -
616 Kč
Ušetříte 32 Kč
Našli jste v našem obsahu nějaké nepřesnosti?
Dejte nám o tom vědět.

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Počet stran
159
Hmotnost
670 g
Nakladatelství
BURDA Media 2000
Vazba
brožovaná vazba
Jazyk
český
Naše katalogové číslo
171000
Rozměr
214×280 mm
ISBN
9788087575147

Recenze

Jak se vám kniha líbila?

4,5 / 5

2 hodnocení

1
1
0
0
0

7.1.2015
Perfektne
Super spracovana kniha, vzdy vysvetlene o danom kuse masa a potom aj recepty k tomu, ktore su uplne super, lebo tam netreba nic specialne, co sa tazko zhana. Odporucam! ked mate kus masa v mraznicke a neviete co s nim, najdete si tam urcite recept.
Čti víc

Čti víc
Kupte společně
Jak nakupovat a zpracovávat maso - kuchařka z edice Apetit - Kolektív autorov
Maso - kuchařka z edice Apetit (3) -
616 Kč
Ušetříte 32 Kč

„Spálené knihy osvítily svět.“

Ralph Waldo Emerson