Jak nakupovat a zpracovávat maso - kuchařka z edice Apetit
Přečtená
Všechno, co musíte vědět o nakupování a přípravě masa, ověřené recepty a tipy šéfkuchaře Václava Friče
Všechny díly oblíbeného seriálu o mase, který vycházel po 3 roky v časopisu Apetit, vychází konečně pohromadě! Na 160 stránkách najdete všechno, co potřebujete vědět o nakupování a zpracování masa. Kniha je rozdělena do čtyř kapitol - hovězí maso... Číst víc
- Brožovaná vazba
- Výborný stav
- Čeština
135 Kč
Posíláme ihned
Přečtené knihy nám můžete poslat i vy!
Pošlete nám svoje přečtené knihy a získejte poukázku na nákup.
Vyzkoušet KnihovrátekProč nakupovat na Martinus.cz?
- Doprava zdarma od 999 Kč
- Více než 5 000 výdejních míst
- Záložky ke každému nákupu