Jsme tu pro vás jako vždy :-)
Více než 150 000 knih z naší nabídky doručujeme jako běžně.
The New Pâtissiers - Olivier Dupon
The New Pâtissiers
1 267 Kč
Přidejte tuto knihu do košíku a poštovné máte zdarma.
Knihy
E-knihy
1 267 Kč

Běžná cena Běžně 1 334 Kč

Ušetříte 5%

Dodání může trvat více než tři týdny

Proč nakupovat na Martinus.cz?
  • poštovné zdarma k objednávkám od 999 Kč
  • více než 2500 výdejních míst
  • záložky ke každému nákupu

Doporučené tituly a kolekce

1 267 Kč

Více o knize

This mouthwatering book presents 38 of the finest pastry chefs working worldwide today, together with samples of their glorious, highly sophisticated confections. Some of the chefs are up-and-coming, others are well established; all are innovative pioneers in a uniquely appealing creative field. Profiles of each pâtissier include an informative biography giving a sense of their individual style. Also included are scores of recipes for world-class cakes, tarts, biscuits, petits fours, plated desserts, pastries, confectionery, chocolate, ice creams and sorbets, with a final chapter focusing on the lavish sugar-paste world of celebratory cakes. Offering a wealth of inspiring and delicious material, this book is a must for professional pastry chefs, keen amateurs and anyone interested in the gourmet lifestyle.
Čti víc
Kupte společně
The New Pâtissiers - Olivier Dupon
My Little French Kitchen - Rachel Khoo
1 860 Kč
Ušetříte 98 Kč
Našli jste v našem obsahu nějaké nepřesnosti?
Dejte nám o tom vědět.

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Počet stran
288
Hmotnost
1970 g
Rok vydání
2013
Vazba
pevná vazba
Jazyk
anglický
Nakladatelství
Thames & Hudson
Rozměr
244×304 mm
ISBN
9780500516928
Naše katalogové číslo
160493

Recenze

Jak se vám kniha líbila?

Čti víc
Kupte společně
The New Pâtissiers - Olivier Dupon
My Little French Kitchen - Rachel Khoo
1 860 Kč
Ušetříte 98 Kč

„Je zoufalé nemít rozečtenou krásnou knihu, nemít v zásobě nic, co bychom mohli otevřít bez zklamání.“

Jiří Orten