Hovory s řezníkem - Jana Florentýna Zatloukalová
Hovory s řezníkem
499 Kč
Při nákupu nad 999 Kč máte poštovné zdarma

Hovory s řezníkem

Kuchařka pro dceru z masa a kostí

Nakladatel
Smart Press, 2012

Kuchařka pro dceru je tu potřetí! Tentokrát vychází vstříc všem nesmělým dcerám, sestrám, snachám, vnučkám či přítelkyním, které pokládají maso za velkou kuchařskou výzvu. Jak se zbavit ostychu z pultu s masem a jak si vybrat ten správný kus na guláš? Číst víc

Další formáty

Kniha 569 Kč

Kuchařka pro dceru je tu potřetí! Tentokrát vychází vstříc všem nesmělým dcerám, sestrám, snachám, vnučkám či přítelkyním, které pokládají maso za velkou kuchařskou výzvu. Jak se zbavit ostychu z pultu s masem a jak si vybrat ten správný kus na guláš? Číst víc

Další formáty

Kniha 569 Kč
499 Kč
Vyprodané, je dostupné jiné vydání.

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Proč nakupovat na Martinus.cz?
  • poštovné zdarma k objednávkám od 999 Kč
  • více než 2500 výdejních míst
  • záložky ke každému nákupu

Doporučené tituly a kolekce

Více o knize

Kuchařka pro dceru je tu potřetí! Tentokrát vychází vstříc všem nesmělým dcerám, sestrám, snachám, vnučkám či přítelkyním, které pokládají maso za velkou kuchařskou výzvu.

Jak se zbavit ostychu z pultu s masem a jak si vybrat ten správný kus na guláš?
Jak překonat obavy z nevyzpytatelného masa a poznat, které je vhodné na pánev, zatímco jinému to bude víc slušet v troubě?


Knížka Hovory s řezníkem vás prostřednictvím 200 vyzkoušených receptů z české i světové kuchyně tohle všechno naučí. Jako nejlepší kamarádka vás však nejdřív vezme za ruku a odvede do nejbližšího řeznictví. Tam vás seznámí s tím záhadným mužem se zmijovkou na hlavě a sekáčkem v ruce, vybere s vámi maso a teprve potom se s vámi pustí do vaření.
Stejně jako Kuchařka pro dceru a Vánoční kuchařka pro dceru vás obejme, pohladí po duši a odhalí všechno, co jiné kuchařky tak rády tají. I s ní máte jistotu, že díky podrobným, laskavým a vysvětlujícím receptům zvládnete vše hned napoprvé, ať už jsou to rychlé masové kuličky, vepřová čína, slavnostní kachna na dva způsoby nebo dech beroucí bramborová kaše k sekané.

Autorka po vás nebude chtít dušení doměkka ani středně rozpálenou troubu, naopak vás upozorní na všechny důležité okamžiky a odpoví na otázky: jak a proč? A až jednoho dne Kuchařku pro dceru z masa a kostí dočtete a dovaříte až do konce, celý svět bude sedět u vás v kuchyni a volat po nášupu.

Z nášho blogu: České kuchařky oceněné na Gourmand Cookbook Awards 2012"
Z nášho blogu: Jana Forentýna: Začala jsem vařit z lásky ke svému muži

Číst víc

Všechny formáty tohoto titulu

Knihy

Kniha
Jana Florentýna Zatloukalová, 2020
Posíláme do šesti dní
569 Kč
-5 %
Kniha
Smart Press, 2012
Vyprodané
Další
352 stran
Vazba
pevná vazba
Rozměr
172×240 mm
Hmotnost
1120 g
ISBN
9788087049532
Rok vydání
2012
Naše katalogové číslo
137210
Jazyk
čeština
Nakladatel
Smart Press

Našli jste v našem obsahu nějaké nepřesnosti? Dejte nám o tom vědět.

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

5,0 / 5

1 hodnocení

1
0
0
0
0

Jak se vám kniha líbila?

Čtenářské recenze

Eva
22.7.2015
Skvelá mäsová kuchárka pre začiatočníkov
Výborná kniha mäsových receptov
Skvelá pre ZAČIATOČNÍKOV.
Autorka ide podľa obtiažnosti (mleté mäso, krájané kúsky, väčšie kusy mäsa a pod. - rôzne typy spracovania, rôzne druhy mäsa).
Ku mäsovým receptom sú doplnené aj prílohy, prípadne omáčky.
Už 1. recept pre mňa ako začiatočníčku vyšiel super.
Recepty sú písané veľmi podrobne. Autorka aj vysvetlí, čo ako prečo áno, prečo nie (napr. že mäsové guličky sú jemnejšie ak do nich nedáte namočený rohlík/strúhanku, prípadne, že čím dlhšie sa dusia tým lepšie - toto sú rady, ktoré začiatočníci nevedia).
Kniha je rozsiahla (je tam fakt veľa receptov na rôzne druhy mäsa a rôzne úpravy).
Páči sa mi aj spísanie obsahu - podľa použitých surovín. Človek si môže pozrieť čo má doma a jedlo si vyhladať podľa ingrediencie. Je tam samozrejme aj klasický register.

Recepty sú spísané podľa mňa z klasických surovín (žiadne extravagancie, čo by človek nezohnal), žiadne polotovary = klasická poctivá kuchyňa.

Pre šikovné gazdinky bude asi príliš podrobná (nevhodná).

Číst víc

„Proti některým částem svého já zůstáváme bezmocní. “

Osamělost prvočísel - Paolo Giordano
Osamělost prvočísel
Paolo Giordano