Under Pressure - Thomas Keller
Under Pressure
1 708 Kč
Přidejte tuto knihu do košíku a poštovné máte zdarma.
Knihy
E-knihy
1 708 Kč

Běžná cena Běžně 1 798 Kč

Ušetříte 5%

Na skladě, objednávejte ale rychle

Proč nakupovat na Martinus.cz?
  • poštovné zdarma k objednávkám od 999 Kč
  • více než 2500 výdejních míst
  • záložky ke každému nákupu

Doporučené tituly a kolekce

1 708 Kč

Více o knize

In "Under Pressure", Thomas Keller shows us how sous vide, which involves packing food in airtight plastic bags and cooking at low heat, achieves results that other cooking methods simply cannot - in flavour and precision. For example, steak that is a perfect medium rare from top to bottom; and meltingly tender yet medium rare short ribs that haven't lost their flavour to the sauce. Fish, which has a small window of doneness, is easier to finesse, and salmon develops a voluptuous texture when cooked at a low temperature. Fruit and vegetables benefit too, retaining their bright colour while achieving remarkable textures. There is wonderment in cooking sous vide - in the ease and precision (salmon cooked at 123 degrees versus 120 degrees!) and the capacity to cook a piece of meat (or glaze carrots, or poach lobster) uniformly.
Čti víc
Kupte společně
Under Pressure - Thomas Keller
Ze dna ke hvězdám - Dušan Kadlec
2 027 Kč
Ušetříte 170 Kč
Našli jste v našem obsahu nějaké nepřesnosti?
Dejte nám o tom vědět.

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Počet stran
304
Hmotnost
2136 g
Rok vydání
2012
Vazba
pevná vazba s přebalem
Jazyk
anglický
Nakladatelství
Artisan Division of Workman
Rozměr
287×287 mm
ISBN
9781579653514
Naše katalogové číslo
128026

Recenze

Jak se vám kniha líbila?

Čti víc
Kupte společně
Under Pressure - Thomas Keller
Ze dna ke hvězdám - Dušan Kadlec
2 027 Kč
Ušetříte 170 Kč

„Je zoufalé nemít rozečtenou krásnou knihu, nemít v zásobě nic, co bychom mohli otevřít bez zklamání.“

Jiří Orten