Steaky - Paul Gayler
Steaky
349 Kč
Při nákupu nad 999 Kč máte poštovné zdarma

Steaky

Od T-bone steaku přes chateaubriand pečený v solné krustě až k filetu mignon se šalotkou

Ikar CZ, 2011
Nakladatel
Ikar CZ, 2011

Od T-bone steaku přes chateaubriand pečený v solné krustě až k filetu mignon se šalotkou. Máte chuť na něco prostého, rychlého a snadného? Všechny tyto atributy splňuje steak! Není to vůbec obtížné: naučíte se vybrat správně maso, odhadnout stupeň...

Čti víc

349 Kč

Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Proč nakupovat na Martinus.cz?
  • poštovné zdarma k objednávkám od 999 Kč
  • více než 2500 výdejních míst
  • záložky ke každému nákupu

Doporučené tituly a kolekce

Více o knize

Od T-bone steaku přes chateaubriand pečený v solné krustě až k filetu mignon se šalotkou. Máte chuť na něco prostého, rychlého a snadného? Všechny tyto atributy splňuje steak! Není to vůbec obtížné: naučíte se vybrat správně maso, odhadnout stupeň propečení, dobře grilovat, smažit či připravit klasické pečeně. Více než 75 jídel z různých druhů hovězího – pokrmy na každou sezonu, od rodinných barbecue až po jednotlivé chody pro gurmety s výběrem lahodných omáček, marinád i studených ochucených másel.
Čti víc
Našli jste v našem obsahu nějaké nepřesnosti?
Dejte nám o tom vědět.

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Originální název
Steak
Rozměr
215×240 mm
ISBN
9788024916330
Naše katalogové číslo
121871
Počet stran
144
Hmotnost
706 g
Rok vydání
2011
Vazba
pevná vazba
Jazyk
český
Nakladatelství
Ikar CZ

Recenze

Jak se vám kniha líbila?

Čti víc
Čti víc

„Nejužitečnější jsou knihy, které nutí čtenáře k doplnění. “

Voltaire