Jsme tu pro vás jako vždy :-)
Více než 150 000 knih z naší nabídky doručujeme jako běžně.
Steaky - Paul Gayler
Steaky
349 Kč
Při nákupu nad 999 Kč máte poštovné zdarma
Knihy
E-knihy

Steaky

Od T-bone steaku přes chateaubriand pečený v solné krustě až k filetu mignon se šalotkou

Ikar CZ, 2011
Nakladatel
Ikar CZ, 2011

Od T-bone steaku přes chateaubriand pečený v solné krustě až k filetu mignon se šalotkou. Máte chuť na něco prostého, rychlého a snadného? Všechny tyto atributy splňuje steak! Není to vůbec obtížné: naučíte se vybrat správně maso, odhadnout stupeň...

Čti víc

349 Kč

Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Proč nakupovat na Martinus.cz?
  • poštovné zdarma k objednávkám od 999 Kč
  • více než 2500 výdejních míst
  • záložky ke každému nákupu

Doporučené tituly a kolekce

Více o knize

Od T-bone steaku přes chateaubriand pečený v solné krustě až k filetu mignon se šalotkou. Máte chuť na něco prostého, rychlého a snadného? Všechny tyto atributy splňuje steak! Není to vůbec obtížné: naučíte se vybrat správně maso, odhadnout stupeň propečení, dobře grilovat, smažit či připravit klasické pečeně. Více než 75 jídel z různých druhů hovězího – pokrmy na každou sezonu, od rodinných barbecue až po jednotlivé chody pro gurmety s výběrem lahodných omáček, marinád i studených ochucených másel.
Čti víc
Našli jste v našem obsahu nějaké nepřesnosti?
Dejte nám o tom vědět.

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Originální název
Steak
Rozměr
215×240 mm
ISBN
9788024916330
Naše katalogové číslo
121871
Počet stran
144
Hmotnost
706 g
Rok vydání
2011
Vazba
pevná vazba
Jazyk
český
Nakladatelství
Ikar CZ

Recenze

Jak se vám kniha líbila?

Čti víc
Čti víc

„Literatura je literaturou, když ji člověk jistí svým životem.“

Eda Kriseová