Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Silver Spoon, Phaidon, 2011

1 171 Kč

Přidejte do košíku a poštovné máte zdarma :)
Silver Spoon, Phaidon, 2011
Silver Spoon, Phaidon, 2011

Silver Spoon

    The Silver Spoon, the most influential and successful Italian cookbook of the last 50 years, is now available in a brand new revised edition. Originally published in 1950, it... Číst víc

    5,0 2 hodnocení
    Nakladatel
    Phaidon, 2011
    Počet stran
    1263

    The Silver Spoon, the most influential and successful Italian cookbook of the last 50 years, is now available in a brand new revised edition. Originally published in 1950, it became an instant classic, selling over one million copies in eight editions.... Číst víc

    • Pevná vazba
    • Angličtina

    1 171 Kč

    Na objednávku
    Dodání může trvat více než 30 dní
    Další knižní vydání
    Silver Spoon, Phaidon, 2005
    Pevná vazba
    Angličtina, 2005
    Vyprodané

    Potřebujete poradit knihu?

    Zeptejte se online knihkupce!

    Proč nakupovat na Martinus.cz?

    • Doprava zdarma od 999 Kč
    • Více než 5 000 výdejních míst
    • Záložky ke každému nákupu

    Naši skřítci doporučují

    Rebel Moon: Zrozená z ohně - V. Castro, Fobos, 2024
    Silver Spoon, Phaidon, 2011
    1 171 Kč

    Více o knize

    The Silver Spoon, the most influential and successful Italian cookbook of the last 50 years, is now available in a brand new revised edition. Originally published in 1950, it became an instant classic, selling over one million copies in eight editions. Considered essential in every household, it continues to be one Italy's the most popular wedding presents. The Silver Spoon was first conceived and published by Domus, Italy's famed design and architectural magazine. A select group of cooking experts were commissioned to collect hundreds of traditional Italian recipes and make them available for the first time to a wider modern audience. In the process, they updated ingredients, quantities and methods to suit contemporary tastes and customs, at the same time preserving the memory of ancient recipes for future generations. They furthermore included modern recipes from some of the most famous Italian chefs, resulting in a style of cooking that appeals to the gourmet chef and the amateur enthusiast alike. A comprehensive and lively book, its uniquely stylish and user-friendly format makes it accessible and a pleasure to read. The new edition features new introductory material covering such topics as how to compose a traditional Italian meal, typical food traditions of the different regions, and how to set an Italian table. Its over 2000 recipes are illustrated with newly commissioned photographs and contains a new section of menus by celebrated chefs cooking traditional Italian food.
    Číst víc
    Počet stran
    1263
    Vazba
    pevná vazba
    Rozměr
    192×276 mm
    Hmotnost
    3135 g
    Rok vydání
    2011
    Naše katalogové číslo
    119560
    Jazyk
    angličtina
    Nakladatel
    Phaidon
    Kategorizace

    Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

    Nahlásit chybu

    Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

    Hodnocení

    5,0 / 5

    2 hodnocení

    2
    0
    0
    0
    0

    Jak se líbila kniha vám?

    Čtenářské recenze

    szikra
    Neověřený nákup
    8.9.2021
    Uzasna kniha
    Zrozumitelne strukturovana, vsetko od a po z vysvetlene, skvele recepty - kucharska kniha ktora by nemala chybat :) Číst víc

    „Otče náš, jenž jsi na nebesích, co tam pořád v tom nebi děláš, slez už konečně a buď tady se mnou dole.“

    Neděle odpoledne - Viktorie Hanišová, 2022
    Neděle odpoledne
    Viktorie Hanišová