Vánoce
Poklady klasické české kuchyně - Roman Vaněk
Poklady klasické české kuchyně
399 Kč
Při nákupu nad 999 Kč máte poštovné zdarma

Poklady klasické české kuchyně

Aneb ja to ta babička tenkrát vařila

Nakladatel
Prakul Production, 2011

Další formáty

Přečtená
od 259 Kč

Roman Vaněk, ředitel Pražského kulinářského institutu (přední kuchařská škola v ČR), je také autorem řady kuchařek a gastronomických publikací. Tentokrát se rozhodl vytvořit precizního moderně zpracovaného průvodce českou jídelní klasikou...

Čti víc

Roman Vaněk, ředitel Pražského kulinářského institutu (přední kuchařská škola v ČR), je také autorem řady kuchařek a gastronomických publikací. Tentokrát se rozhodl vytvořit precizního moderně zpracovaného průvodce českou jídelní klasikou...

Čti víc

Další formáty

Proč nakupovat na Martinus.cz?
  • poštovné zdarma k objednávkám od 999 Kč
  • více než 2500 výdejních míst
  • záložky ke každému nákupu

Doporučené tituly a kolekce

Více o knize

Roman Vaněk, ředitel Pražského kulinářského institutu (přední kuchařská škola v ČR), je také autorem řady kuchařek a gastronomických publikací. Tentokrát se rozhodl vytvořit precizního moderně zpracovaného průvodce českou jídelní klasikou a spolu se šéfkuchaři Prakulu (bývalým a současným ) Václavem Fričem a Zdeňkem Marcínem vytvořili v knize Poklady klasické české kuchyně soubor bezmála dvouset receptů, připravovaných krok po kroku, včetně české pekařské klasiky, na které spolupracoval s vynikajícm pekařem a také lektorem Prakulu Martinem Hanusem.
Předmluvu Vaňkových "POKLADŮ" napsali velcí milovnící a ochránci poctivé české gastronomie kníže Karel Schwarzenberg, šéfkuchař Jaroslav Sapík a Jitka Rákosníková-šéfredaktorka časopisu F.O.O.D.
Každý recept je pečlivě popsán a fotograficky zdokumentován, což orientaci v něm i jeho přípravu ještě zjednoduší. Pro recepty sáhl autor do skutečně klasické české kuchyně, jakou vařily naše babičky - název tady skutečně nelže, jde o opravdové poklady! Od poctivé hovězí polévky, přes huspeninu, škvarky, utopence, řízek s bramborovym salátem, koprovku, rajskou, svíčkovou, šípkovou, tatarák, jehněčí, vepřové, telecí, vnitřnosti, drůbež, divočinu, ryby, krupicovou kaši, koláče až po vanoční cukroví.
Recepty najdeme v nové knize Poklady klasické české kuchyně jak složitější, tak zcela základní včetně velmi zdařile zpracovaných tipů, všechny jsou ale zpracovány pečlivě a přehledně tak, aby byly čitelné a hlavně proveditelné doslova pro každého.
Po dlouhé době je tady nová příručka, která si mezi klasickými českými kuchařkami bezpochyby najde své čelní místo. "Poklady" musíte mít!
Čti víc

Všechny formáty tohoto titulu

Přečtené knihy

Přečtená, mírně opotřebovaná
Na skladě, objednávejte ale rychle
259 Kč
-35 %
Přečtená, jako nová
Na skladě, objednávejte ale rychle
319 Kč
-20 %

Knihy

Kniha
Vyprodané
Další
Našli jste v našem obsahu nějaké nepřesnosti?
Dejte nám o tom vědět.

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Počet stran
192
Vazba
pevná vazba
Rozměr
210×303 mm
Hmotnost
1293 g
ISBN
9788090504806
Rok vydání
2011
Naše katalogové číslo
118853
Jazyk
čeština
Nakladatel
Prakul Production

Recenze

Jak se vám kniha líbila?

4,8 / 5

6 hodnocení

5
1
0
0
0

Valéria
19.1.2015
Názor čitateľa
Fantstické! Je to už druhá kniha od Vaňka, ktorú doma máme. Kniha obsahuje krásne fotky, výborný popis, výborné recepty. Ešte uvažujem o ďalšom titule. Čti víc
Lenka
13.4.2012
Názor čtenáře
Výborná kuchařka kterou všem doporučuju jídla jsou chutná lehká a snadná na přípravu. Čti víc

Čti víc

„Kniha má schopnost dokazovat mi o člověku to, co nevidím, co o něm nevím.“

Maxim Gorkij