Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Pepper - Erwann de Kerros, Bénédicte Bortoli a kol., Harry Abrams, 2018

1 211 Kč

Přidejte do košíku a poštovné máte zdarma :)
Pepper - Erwann de Kerros, Bénédicte Bortoli a kol., Harry Abrams, 2018
Pepper - Erwann de Kerros, Bénédicte Bortoli a kol., Harry Abrams, 2018

Pepper

From Around the World: Stories and Recipes

Pepper is an essential seasoning, but one that is easy to take for granted. Here, Erwann de Kerros, a professional spice hunter, and food writer Bénédicte Bortoli introduce the... Číst víc

Nakladatel
Harry Abrams, 2018
Počet stran
320

Pepper is an essential seasoning, but one that is easy to take for granted. Here, Erwann de Kerros, a professional spice hunter, and food writer Bénédicte Bortoli introduce the vast varieties of pepper, showing how the origins and quality ... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Angličtina

1 211 Kč

Skladem 1 ks
Posíláme ihned

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

400 - Snídaně, brunch, kafe - Lukáš Hejlík, Došel karamel, 2024
Pepper - Erwann de Kerros, Bénédicte Bortoli a kol., Harry Abrams, 2018
1 211 Kč

Více o knize

Pepper is an essential seasoning, but one that is easy to take for granted. Here, Erwann de Kerros, a professional spice hunter, and food writer Bénédicte Bortoli introduce the vast varieties of pepper, showing how the origins and quality of the pepper we use directly affect the enjoyment of our food. Featuring more than 50 flavorful varieties, including white and black Penja peppercorns, the Tellicherry, the Batak berry, and more, the book depicts the unique colors and shapes of different berries and peppercorns in beautiful detail, alongside flavor profiles, suggestions for uses, and botanical analysis. Stunning photographs depict de Kerros’s adventures sourcing pepper from Nepal, Cameroon, Indonesia, and Ethiopia, and acclaimed French chefs Didier Edon and Olivier Arlot contribute more than 40 recipes, all employing pepper. With more than 200 photographs and botanical drawings, this is the definitive guide to one of the most significant spices.
Číst víc
Počet stran
320
Vazba
pevná vazba
Rozměr
230×292 mm
Hmotnost
1977 g
ISBN
9781419729324
Rok vydání
2018
Naše katalogové číslo
306330
Jazyk
angličtina
Nakladatel
Harry Abrams
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Kupte společně
Pepper - Erwann de Kerros, Bénédicte Bortoli a kol., Harry Abrams, 2018
Simple Spice - Cyrus Todiwala, Mitchell Beazley, 2018
1 679 Kč

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

Kupte společně
Pepper - Erwann de Kerros, Bénédicte Bortoli a kol., Harry Abrams, 2018
Simple Spice - Cyrus Todiwala, Mitchell Beazley, 2018
1 679 Kč

„Vybudovali si neúplné a asymetrické přátelství, tvořené dlouhými pauzami a spoustou mlčení, jakýsi prázdný čistý prostor, kam se oba mohli vracet a nadechnout se, když je školní zdi sevřely natolik, že už dál nemohli ignorovat pocit, že se dusí. “

Osamělost prvočísel - Paolo Giordano, 2021
Osamělost prvočísel
Paolo Giordano