Čtenářský klub - Kniha měsíce se slevou - Zjistit Více
Kniha: Fish Processing Technology (George M. Hall)

6 740 Kč

Přidejte do košíku a poštovné máte zdarma :)

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?
Kniha: Fish Processing Technology (George M. Hall)
Kniha: Fish Processing Technology (George M. Hall)

Fish Processing Technology

As with the first edition this book includes chapters on established fish processes and new processes and allied issues. The first five chapters cover fish biochemistry... Číst víc

Nakladatel
Springer Verlag, 1997
Počet stran
292

As with the first edition this book includes chapters on established fish processes and new processes and allied issues. The first five chapters cover fish biochemistry affecting processing, curing, surimi and fish mince, ... Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Angličtina

6 740 Kč

Na objednávku
Dodání může trvat více než 30 dní
Tento produkt je na objednávku a jeho dodání může trvat i více než 30 dnů. Uděláme ale všechno pro to, abychom vaši objednávku odeslali co nejdříve a o její cestě vás budeme včas informovat.
Sledovať dostupnosť

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat knihy na Martinus.cz?

  • Máme více než 300 000 knih skladem
  • Knihomolská záložka ke každému nákupu
  • Více než 9 000 výdejních míst

Naši skřítci doporučují

Jediná oficiální autobiografie papeže Františka - Naděje
Kniha: Fish Processing Technology (George M. Hall)
6 740 Kč
Na objednávku
Dodání může trvat více než 30 dní
Tento produkt je na objednávku a jeho dodání může trvat i více než 30 dnů. Uděláme ale všechno pro to, abychom vaši objednávku odeslali co nejdříve a o její cestě vás budeme včas informovat.

Více o knize

As with the first edition this book includes chapters on established fish processes and new processes and allied issues. The first five chapters cover fish biochemistry affecting processing, curing, surimi and fish mince, chilling and freezing and canning. These established processes can still show innovations and improved theory although their mature status precludes major leaps in knowledge and technology. The four chapters concerned with new areas relevant to fish processing are directed at the increasing globalisation of the fish processing industry and the demands, from legislation and the consumer, for better quality, safer products. One chapter reviews the methods available to identify fish species in raw and processed products. The increased demand for fish products and the reduced catch of commercially-important species has lead to adulteration or substitu­ tion of these species with cheaper species. The ability to detect these practices has been based on some elegant analytical techniques in electrophoresis.
Naše katalogové číslo
219918
Počet stran
292
Vazba
brožovaná vazba
Rozměr
155×235 mm
Hmotnost
483 g
ISBN
9781461284239
Rok vydání
1997
Jazyk
angličtina
Nakladatel
Springer Verlag
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu nebo škodlivý obsah

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Kupte společně
Kniha: Fish Processing Technology (George M. Hall)
Kniha: Fish Pathology (Ronald J. Roberts)
13 346 Kč

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

Kupte společně
Kniha: Fish Processing Technology (George M. Hall)
Kniha: Fish Pathology (Ronald J. Roberts)
13 346 Kč
Na ty, kteří jsou jiní, číhá nebezpečí za každým rohem.