Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
The World Atlas of Coffee - James Hoffmann, Mitchell Beazley, 2018

641 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
The World Atlas of Coffee - James Hoffmann, Mitchell Beazley, 2018
The World Atlas of Coffee - James Hoffmann, Mitchell Beazley, 2018

The World Atlas of Coffee

Coffee has never been better, or more interesting, than it is today. Coffee producers have access to more varieties and techniques than ever before and we, as consumers, can... Číst víc

5,0 2 hodnocení
Nakladatel
Mitchell Beazley, 2018
Počet stran
272

Coffee has never been better, or more interesting, than it is today. Coffee producers have access to more varieties and techniques than ever before and we, as consumers, can share in that expertise to make sure the coffee we drink is the best we can find. Číst víc

  • Pevná vazba
  • Angličtina

641 Kč

Vydavatelem doporučená cena: 956 Kč
Skladem > 5 ks
Posíláme ihned
Další knižní vydání
The World Atlas of Coffee - James Hoffmann, Mitchell Beazley, 2014
Pevná vazba s přebalem
Angličtina, 2014
Vyprodané

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Korejské halušky - Dominika Sakmárová, Jota, 2024
The World Atlas of Coffee - James Hoffmann, Mitchell Beazley, 2018
641 Kč

Více o knize

Coffee has never been better, or more interesting, than it is today. Coffee producers have access to more varieties and techniques than ever before and we, as consumers, can share in that expertise to make sure the coffee we drink is the best we can find. Where coffee comes from, how it was harvested, the roasting process and the water used to make the brew are just a few of the factors that influence the taste of what we drink.Champion barista and coffee expert James Hoffmann examines these key factors, looking at varieties of coffee, the influence of terroir, how it is harvested and processed, the roasting methods used, through to the way in which the beans are brewed. Country by country - from Bolivia to Zambia - he then identifies key characteristics and the methods that determine the quality of that country's output. Along the way we learn about everything from the development of the espresso machine, to why strength guides on supermarket coffee are really not good news.This is the first book to chart the coffee production of over 35 countries, encompassing knowledge never previously published outside the coffee industry. For everyone who wants to understand more about coffee and its wonderful nuances and possibilities, this is the book to have.
Číst víc
Počet stran
272
Vazba
pevná vazba
Rozměr
200×255 mm
Hmotnost
1116 g
ISBN
9781784724290
Rok vydání
2018
Naše katalogové číslo
430501
Jazyk
angličtina
Nakladatel
Mitchell Beazley
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Kupte společně
The World Atlas of Coffee - James Hoffmann, Mitchell Beazley, 2018
The Coffee Dictionary - Maxwell Colonna-Dashwood, Mitchell Beazley, 2017
1 073 Kč

Hodnocení

5,0 / 5

2 hodnocení

2
0
0
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

Lukáš Karch
Ověřený nákup
27.11.2020
Skvelý sprievodca svetom kávy
Táto kniha detailne zachytáva celý reťazec prípravy kávy od jej pestovania, cez praženie až po servírovanie v kaviarňach.

Určite ju odporúčam všetkým milovníkom kávy, ktorý si chcú rozšíriť svoje znalosti o káve.
Číst víc

Kupte společně
The World Atlas of Coffee - James Hoffmann, Mitchell Beazley, 2018
The Coffee Dictionary - Maxwell Colonna-Dashwood, Mitchell Beazley, 2017
1 073 Kč

„Být odvážný neznamená to, že se nebojíte. Být odvážný znamená, že se bojíte, opravdu se bojíte, a stejně uděláte to, co je správné.“

Koralina - Neil Gaiman, 2014
Koralina
Neil Gaiman