Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Get the Guy - Matthew Hussey, HarperCollins, 2014

520 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Get the Guy - Matthew Hussey, HarperCollins, 2014
Get the Guy - Matthew Hussey, HarperCollins, 2014

Get the Guy

Learn Secrets of the Male Mind to Find the Man You Want and the Love You Deserve!

In his book, Get the Guy, Matthew Hussey - Cosmopolitan columnist, Today show dating expert, motivational speaker, relationship guru, and matchmaker - reveals the secrets of the... Číst víc

5,0 2 hodnocení
Nakladatel
HarperCollins, 2014
Počet stran
272

In his book, Get the Guy, Matthew Hussey - Cosmopolitan columnist, Today show dating expert, motivational speaker, relationship guru, and matchmaker - reveals the secrets of the male mind and the fundamentals of dating and mating for ... Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Angličtina

520 Kč

Na objednávku
Dodání může trvat více než 30 dní
Další knižní vydání (3)
Get the Guy - Matthew Hussey, Bantam Press, 2013
Brožovaná vazba
Angličtina, 2013
Více než 30 dní

402 Kč


Get the Guy - Matthew Hussey, HarperCollins, 2013
Pevná vazba s přebalem
Angličtina, 2013
Vyprodané

Nájdi si chlapa - Matthew Hussey, Ikar, 2018
Brožovaná vazba
Slovenština, 2018
Vyprodané

Další knižní vydání

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Šikmý kostel: Třetí díl - Karin Lednická, Bílá vrána, 2024

Více o knize

In his book, Get the Guy, Matthew Hussey - Cosmopolitan columnist, Today show dating expert, motivational speaker, relationship guru, and matchmaker - reveals the secrets of the male mind and the fundamentals of dating and mating for a proven, revolutionary approach to help women to find lasting love. Most dating books tell you what NOT to do. Here's a book dedicated to telling you what you CAN do. Matthew Hussey has coached thousands of high-powered CEOs, showing them how to develop confidence and build relationships that translate into professional success. Many of Matthew’s male clients pressed him for advice on how to apply his winning strategies not to just get the job, but how to get the girl. As his reputation grew, Hussey was approached by more and more women, eager to hear what he had learned about the male perspective on love and romance.

From landing a first date to establishing emotional intimacy, playful flirtation to red-hot bedroom tips, Matthew’s insightfulness, irreverence, and warmth makes Get the Guy: Learn Secrets of the Male Mind to Find the Man You Want and the Love You Deserve a one-of-a-kind relationship guide and the handbook for every woman who wants to get the guy she’s been waiting for.
Číst víc

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

5,0 / 5

2 hodnocení

2
0
0
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

15

Ako starí Sparťania, ktorých je hŕstka proti davu.

Tomáš Mičenec
Ověřený zákazník
6.12.2022
Párový kouč radí ako na to.
Tento příspěvek prozrazuje důležité momenty děje, proto je skrytý, abychom vám nepokazili zážitek ze čtení.
Každá interakcia s inou ľudskou bytosťou zvyšuje šance. Pamätajte si, že k randeniu treba pristupovať z pozície nadbytku, nie nedostatku.

Ak je podľa autora príťažlivá žena zvyknutá, že jej muži venujú pozornosť najmä kvôli jej vzhľadu, bude sa spoliehať iba na to, pričom prestane pracovať na svojej osobnosti. Osobnosť človeka je jediná záruka dlhodobej príťažlivosti.
Ak vám nejaký chlap nedáva spávať, nezabúdajte, že muži tvoria polovicu populácie. Oslovujte mužov s tým, že už ich nikdy neuvidíte. Je to odlobodzujúce. Príťažlivosť je emocionálna, nie logická.
Je rozdiel čo si muž myslí, že chce a čo ho skutočne vzrušuje. Neexistuje žiadna pracovná príležitosť, povýšenie ani dovolenka či množstvo peňazí, ktoré by vyvážili to, po čom naše srdce prahne najviac.

Výnimočný človek je sebaistý a uvedomuje si svoju hodnotu a miluje svoj život. Žena s vnímanou hodnotou je výnimočná žena, ktorá si je vedomá, že má čo ponúknuť a dáva to jasne najavo. Nech už sa nachádzate v akomkoľvek období života, pamätajte, že vždy máte na výber: Buď budete čakať, alebo tvoriť. Sebaistota je jedna z najsexy vlastností, ktorú v sebe človek má. Sebadôvera vždy vyhráva nad poddajnosťou. Dôvod je takýto: Ak ste si istá sama sebou a rozprávate sa s ním, cíti sa výnimočne.

Neriešte svoje telesné nedostatky, ak ide s vami na rande, tak ste preňho okuzlujúca. Bodka. Najvhodnejší čas, kedy sa s mužom vážne porozprávať, je päť minút po sexe. Zapamätajte si: Pre muža nemá hodnotu nič, o čo sa nemusí usilovať. Muž si váš čas a pozornosť musí zaslúžiť.

Uverte vlastnej hodnote a potom príde všetko ostatné.
Číst víc

Nakladatelství HarperCollins

Číst víc

„Nejen, že neexistuje žádný Bůh, ale zkuste sehnat o víkendu instalatéra.“

Vyřídit si účty - Woody Allen, 2003
Vyřídit si účty
Woody Allen