Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Křič! - Karen Roseová, BB/art, 2013

149 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Křič! - Karen Roseová, BB/art, 2013
Křič! - Karen Roseová, BB/art, 2013

Křič!

Alex Fallonová se přijela do rodného města postarat o malou neteř Hope, dceru své zmizelé nevlastní sestry. Zároveň se snaží zjistit, co se s Bailey stalo. Sama zažila před... Číst víc

5,0 2 hodnocení
Nakladatel
BB/art, 2013
390 stran
5-6 hodin čtení

Alex Fallonová se přijela do rodného města postarat o malou neteř Hope, dceru své zmizelé nevlastní sestry. Zároveň se snaží zjistit, co se s Bailey stalo. Sama zažila před třinácti lety rodinnou tragédii, její sestra – dvojče – byla zavražděna,... Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Slovenština
Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Další knižní vydání
Křič! - Karen Roseová, BB/art, 2009
Pevná vazba
Čeština, 2009
Vyprodané

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Hora v moři - Ray Nayler, Host, 2024

Více o knize

Alex Fallonová se přijela do rodného města postarat o malou neteř Hope, dceru své zmizelé nevlastní sestry. Zároveň se snaží zjistit, co se s Bailey stalo. Sama zažila před třinácti lety rodinnou tragédii, její sestra – dvojče – byla zavražděna, matka se zastřelila. Seznámí se se zvláštním agentem Danielem Vartanianem, když jde požádat o pomoc při pátrání po sestře.
Postupně se ukazuje, že někteří vážení občané města za sebou mají pochybnou minulost a snaží se ji ze všech sil utajit. A právě to stojí několik mladých žen život. Alex si uvědomuje, že ani ona minulost nevyřešila, že si na některé události nevzpomíná a jiné ji nepochopitelně děsí. Agent Vartanian ji přiměje k setkání s mužem, kterého odsoudili za vraždu její sestry, a ukazuje se, že všechno bylo možná úplně jinak.
Daniel Vartanian s hrůzou zjistí, že jeho bratr Simon patřil v mládí ke skupině mladíků, kteří omámili a pak znásilnili množství dívek, a že mezi nimi byla i jeho sestra Susannah. Minulost se postupně rozplétá, malá Hope se rozpomíná na únos matky, Alex na dění před třinácti lety. Rozhodne se podstoupit hypnózu, která hodně odhalí, ale nezabrání násilnému dramatickému završení příběhu.
Číst víc
Počet stran
390
Vazba
brožovaná vazba
Rozměr
131×201 mm
Hmotnost
377 g
ISBN
9788074612725
Rok vydání
2013
Naše katalogové číslo
143985
Jazyk
slovenština
Původ
Nakladatel
BB/art
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

5,0 / 5

2 hodnocení

2
0
0
0
0

Jak se líbila kniha vám?

„Život je jako oceán. Cokoli špatného nebo dobrého do něj vhodíme, se nám vrátí.“