Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Ignis Fatuus - Petra Klabouchová, Host, 2024

S brožovanou vazbou na téma zelenina kuchařky podle potravin

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Typ diety
Další možnosti
Úprava jídla
Další možnosti
Druh potravin
Další možnosti
Jazyk
Téma
Další možnosti
Původ
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Série
Edice
Další možnosti
Vazba
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Nakládáme zeleninu - Claudia Lorenz-Ladener, Grada, 2016
Nakládáme zeleninu

Bakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí. Přesvědčete se o tom sami tím, že vyzkoušíte postupy a recepty uvedené...

  • Knihabrožovaná vazba
    278 Kč
    Skladem 1 ks

Tao zeleninové zahrady - Carol Deppe, DharmaGaia, 2018
Tao zeleninové zahrady

V knize se autorka zabývá praktickými metodami i hlubší podstatou zahradničení. Deppe se zaměřuje na některé nejoblíbenější zeleniny domácích zahrad – rajčata, fazole, hrách a listovou zeleninu – a ukazuje na jejich příkladu....

  • Knihabrožovaná vazba
    344 Kč
    Skladem 2 ks

Vaříme pro vegetariány - Marianne Zunner, Vašut, 2017
Vaříme pro vegetariány

Rádi si pochutnáte na jídle bez masa? Možná ne vždy, ale stále častěji? Pak jste našli tu správnou knihu. Centrem našeho zájmu je vždy chuťový zážitek. Vaření bez masa nemusí znamenat, že se o něco ochudíte, jak si mnozí myslí...

  • Knihabrožovaná vazba
    170 Kč
    Do 8 – 10 dnů
  • Přečtenámírně opotřebovaná
    116 Kč
    Skladem

Jsou rostliny k jídlu? - Jiří Hotzký, ARSCI, 2018
Jsou rostliny k jídlu?

Zelenina a ovoce bezesporu patří do naší zdravé a pestré stravy, ale může v sobě skrývat nebezpečí, podobně jako u neopatrného užívání léčivých bylinek. Kniha seznamuje s nástrahami při...

  • Knihabrožovaná vazba
    205 Kč
    Skladem 1 ks
Chvála česneku - Anton Kollár, Sursum, 2007
Chvála česneku

"Kdo jí česnek sto let, dožije se sto let!" Základní motto knihy, která na česneku shledává jen to nejlepší a ukazuje na jeho všestranné využití v kuchyni i medicíně...

  • Knihabrožovaná vazba
    94 Kč
    Skladem 1 ks

Luštěniny + hrášek a fazolky, Medica Publishing, 2009
Luštěniny + hrášek a fazolky

Luštěniny patří mezi nejstarší pěstované rostliny a během lidské historie se staly důležitou potravinou. Jako potravina bohatá na vlákninu, bílkoviny a mnoho vitálních látek, a přitom chudá na energii, našly luštěniny své uplatnění...

  • Knihabrožovaná vazba
    85 Kč
    Skladem 1 ks

Zelená kuchyně pro každý den - Jessica Nadel, Synergie, 2015
Zelená kuchyně pro každý den

Pokud se chcete stravovat zdravě a snažíte se jíst více zeleniny, ale saláty se vám už přejedly, je tady pro vás tato skvělá a užitečná kuchařka. Představí vám totiž nové, zdravé a chutné druhy zeleniny, které jste možná ještě nevyzkoušeli...


Jarní a zimní zeleninové menu - Pavla Momčilová, Medica Publishing, 2010
Jarní a zimní zeleninové menu

Česká zelenina je náš národní poklad, který mnozí z nás nedoceňují a dávají přednost dovozním a exotickým druhům. Již naši předkové věděli, že pro zdraví je nejcennější to, co roste pěkně doma na zahrádce či políčku...

  • Knihabrožovaná vazba
    56 Kč
    Více než 30 dní

Česnek, SUN, 2016Česnek, SUN, 2017Česnek, SUN, 2018
Česnek

Řekne-li se česnek, asi každý si představí běžnou cibulovou zeleninu. Česnek však nepatří pouze do kuchyně. Jeho blahodárné účinky na organismus potvrzují i nejmodernější vědecké studie...

  • Knihabrožovaná vazba
    151 Kč
    Do 16 – 20 dnů

Cibule, SUN, 2016
 
Cibule, SUN, 2018
Cibule

Magická i léčivá, taková je cibule. Pojďte se s námi ponořit do tajů aromatické zeleniny, kterou oceníte nejen v kuchyni. Pro Vaši inspiraci jsme připravili nejen recepty na skvělá jídla, ale také na léčivé přípravky či úklid...

  • Knihabrožovaná vazba
    130 Kč
    Do 8 – 10 dnů
Léčení ovocem a zeleninou - Johan Richter, Eko-konzult, 2006
Léčení ovocem a zeleninou

Zajímavá publikace pojednává o zásadách zdravého stravování a o významu ovoce a zeleniny pro naše zdraví...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    117 Kč
    Skladem
  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Zelenina ve výživě člověka - Karel Kopec, Grada, 2010
Zelenina ve výživě člověka

Renomovaný český autor, prof. Ing. Karel Kopec, DrSc., přináší současný pohled na nezastupitelný význam zeleniny pro zdravou výživu, v níž teprve komplexní masozeleninová strava s dostatečným zastoupením zeleniny jsou předpokladem zdraví...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    142 Kč
    Skladem
  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Poselství potravin - Lenka Drgoncová, Fontána, 2016
Poselství potravin

Přehledně uspořádaná příručka uvádí konkrétní druhy ovoce, zeleniny a jiných potravin a jejich vnitřní (symbolický i ergetický) význam a vliv. V této knize se dozvíte, jaká je symbolika...

  • Knihabrožovaná vazba
    205 Kč
    Do 8 – 10 dnů

Co budu dnes vařit? - Renata Zlatá, Dona, 2007
Co budu dnes vařit?

Autorka navazuje na úspěšný titul Co budu dnes vařit? – Recepty pro mlsnou rodinu. Nabízí mnoho vyzkoušených receptů na úpravu všech druhů u nás dostupné zeleniny. Celkem určitě si pochutnají jak vegetariáni, tak i ti, kteří se bez...


Což takhle dát si... Lilek - Lenka Požárová, O.O.T.B. Solutions, 2007
Což takhle dát si... Lilek

Takové jsou všechny díly nové české série specializované vždy na jedno téma. V prodeji jsou díly: Lilek, Fazole, Švestky, Chřest, Mrkev, Špenát a Dýně...


Česnek - Užitečné rady, SUN, 2011
Česnek - Užitečné rady

Na fascinující cestě dějinami česneku vám tato kniha odhalí nespočet možností jeho uplatnění a nabídne mnoho dobrých rad, jež vám budou užitečnými pomocníky v každodenním životě.

  • Knihabrožovaná vazba
    177 Kč
    Do 8 – 10 dnů
  • Přečtenámírně opotřebovaná
    153 Kč
    Skladem

Domácí chipsy z trouby - Chris Bryant, Ikar CZ, 2016
Domácí chipsy z trouby

Kdo by neměl rád chipsy, tu křupavou a lahodnou pochoutku s příchutí nezdravého hřešení! Chipsy si spojujeme především s brambory, ale ve skutečnosti se dají udělat téměř z jakékoli zeleniny – zkuste dýňové, řepné, celerové či dokonce houbové...


Cibule - Zuzana Petrášková, SUN, 2017
Cibule

Magická i léčivá, taková je cibule. Pojďte se s námi ponořit do tajů aromatické zeleniny, kterou oceníte nejen v kuchyni. Pro Vaši inspiraci jsme připravili nejen recepty na skvělá jídla, ale také na léčivé přípravky či úklid...

  • Knihabrožovaná vazba
    123 Kč
    Do 8 – 10 dnů

Kapustové jedlá (46), EX book, 2015
Kapustové jedlá (46) 
SK

Z obsahu: Pšeno s kapustou a krkovičkou; Plnené bravčové karé s jablkami a kapustou; Kapustové palacinky...

  • Knihabrožovaná vazba
    42 Kč
    Skladem 1 ks

Tekvica na našom stole - Otília Jurgová, Katarína Sedláková, Ivan Kostroň (ilustrátor), Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Mladé letá, 2018
Tekvica na našom stole 
SK

Tekvica je nádherný dekoračný prvok, ale má aj svoju výživovú hodnotu a kulinárske uplatnenie. Naša kniha vám ponúka bližší pohľad na tento vzácny dar prírody. Druhé, doplnené vydanie prináša oveľa viac receptov od polievok...

  • Knihabrožovaná vazba
    150 Kč
    Skladem 1 ks


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Správné chápání nějaké věci a nepochopení téže věci se vzájemně zcela nevylučují.“

Proces - Franz Kafka, 2022
Proces
Franz Kafka