Knihy
E-knihy

Pálenka... a jej výroba

IPA, 2002
Na skladě
Nakladatel
IPA, 2002

Pre napísanie tejto praktickej príručky sa autor rozhodol z dôvodu absencie takejto literatúry na našom knižnom trhu...

Čti víc

124 Kč

Běžná cena Běžně 131 Kč

Ušetříte 5%

Na skladě, posíláme ihned

Proč nakupovat na Martinus.cz?
  • poštovné zdarma k objednávkám od 999 Kč
  • více než 1500 výdejních míst
  • dárek ke každému nákupu

Doporučené tituly a kolekce

124 Kč

Více o knize

Pre napísanie tejto praktickej príručky sa autor rozhodol z dôvodu absencie takejto literatúry na našom knižnom trhu.

Pálenky sa vyrábali, vyrábajú a aj naďalej budú a preto je veľmi dôležité, aby sa vyrábali čo najkvalitnejšie.

Kvalitu pálenky určuje predovšetkým vyvážený obsah chuťových a aromatických látok.

Požívanie alkoholických nápojov by malo byť vždy spojené s kultúrou pitia.

Príručka je určená všetkým tým, ktorí pochopili, že kvalitná pálenka sa dá vyrobiť len z kvalitného kvasu a na vhodnom technologickom zariadení.

Z obsahu:

SUROVINY K VÝROBE PÁLENKY
Kôstkové ovocie
Jadierkové ovocie
Iné suroviny
ZÁKLADY CHÉMIE PRI VÝROBE PÁLENIEK
PRÍPRAVA KVASU
Čistenie a dezinfekcia kvasiarne a kvasných nádob
Plnenie a vyprázdňovanie kvasných nádob
Príprava surovín
...
Čti víc
Kupte společně
Pálenka... a jej výroba - Mikuláš Rosol
Domácí výroba lihovin - Bettina Malle, Helge Schmickl
370 Kč
Ušetříte 20 Kč
Našli jste v našem obsahu nějaké nepřesnosti?
Dejte nám o tom vědět.

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Počet stran
75
Hmotnost
120 g
Rok vydání
2002
Vazba
brožovaná vazba
Jazyk
slovenský
Nakladatelství
IPA
Rozměr
146×210 mm
ISBN
8088773091
Naše katalogové číslo
24822

Recenze

Jak se vám kniha líbila?

4,6 / 5

17 hodnocení

15
0
1
0
1

Florián Drenko Ing.
Florián Drenko Ing.
18.1.2015
Názor čitateľa
Brožúrka ma sklamala, obsahuje iba nejaké teoretické informácie. Neobsahuje základné fyzikálne a chemické parametre pri výpale ( teploty, umiestnenia teplomerov, teplotné rozlišnosti pri výpale kvasu a lutra a pod). Niektoré časti sú písané "svojsky" a ťažko pochopiteľné (čo chcel autor povedať). Kniha obsahovo nemá tvrdú kostru. Pre začiatočníkov je nepoužiteľná, a pre pokročilých nemá čo poskytnúť. Nedoporučujem.
Čti víc
Ladislav
16.1.2015
Názor čitateľa
Brožúrka poskytuje základné teoretické informácie k tejto problematike. Moje očakávania však nesplnila.
Privítal by som viac praktických rád a a odporučaní.
Čti víc

Kupte společně
Pálenka... a jej výroba - Mikuláš Rosol
Domácí výroba lihovin - Bettina Malle, Helge Schmickl
370 Kč
Ušetříte 20 Kč

„Knihy jsou podobné domovu, do kterého se vracíme i za největší bouřky. “

Bernard Bolzano