Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Jenom nestvůra - Vanessa Len, CooBoo CZ, 2022

318 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma

Jenom nestvůra

Šestnáctiletá Joan přijíždí do Londýna, aby tam strávila prázdniny s výstřední rodinou své zesnulé matky. Sežene perfektní práci, a když ji kolega Nick pozve na rande, je v... Číst víc

4,1 12 hodnocení
1. díl série
Jenom nestvůra
Věk
12+
Nakladatel
CooBoo CZ, 2022
Počet stran
400

Šestnáctiletá Joan přijíždí do Londýna, aby tam strávila prázdniny s výstřední rodinou své zesnulé matky. Sežene perfektní práci, a když ji kolega Nick pozve na rande, je v sedmém nebi. Brzy ale zjistí děsivou pravdu. Členové její... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Čeština

318 Kč

U dodavatele > 5 ks
Posíláme do 2 – 5 dnů
Další knižní vydání (2)
Only a Monster - Vanessa Len, Hodder and Stoughton, 2023
Brožovaná vazba
Angličtina, 2023
Skladem 2 ks

276 Kč


Only a Monster - Vanessa Len, Hodder and Stoughton, 2022
Brožovaná vazba
Angličtina, 2022
Vyprodané

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Host - B.A. Paris, Motto, 2024
Jenom nestvůra - Vanessa Len, CooBoo CZ, 2022
318 Kč

Více o knize

První díl fantasy trilogie z Londýna plného nestvůr, které cestují časem.

Šestnáctiletá Joan přijíždí do Londýna, aby tam strávila prázdniny s výstřední rodinou své zesnulé matky. Sežene perfektní práci, a když ji kolega Nick pozve na rande, je v sedmém nebi. Brzy ale zjistí děsivou pravdu. Členové její rodiny nejsou jen výstřední – jsou to nestvůry, které kradou lidem čas a cestují do minulosti i budoucnosti. A Nick není jen pěkný kluk, ale i lovec nestvůr. Joan si musí přiznat jednu věc: v tomto příběhu rozhodně nebude za hrdinku.
Číst víc
Originální název
Only a Monster
Počet stran
400
Vazba
pevná vazba
Rozměr
130×200 mm
Hmotnost
552 g
ISBN
9788076615991
Rok vydání
2022
Věkové doporučení
12+
Naše katalogové číslo
1692479
Styl
dobrodružný
Jazyk
čeština
Překlad
Původ
Austrálie, Spojené státy
1. díl série
Jenom nestvůra
Nakladatel
CooBoo CZ
Pro koho
young adult, pro děti a mládež
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

4,1 / 5

12 hodnocení

6
2
3
1
0

Jak se líbila kniha vám?

Recenze od Martinusáků

Ach, kde začať...

Na túto knihu som sa naozaj veľmi tešila a o to viac ma mrzí, že ma trošku sklamala. Obal a obsah mi jednoznačne knihu predali, no čakala som od nej niečo viac. Námet je určite veľmi zaujímavý a verím, že by sa s ním dalo viac vyhrať. Zo začiatku som sa do knihy vôbec nevedela začítať (takmer som ju odložila bokom), dej sa uberal v čudnej rýchlosti, niektoré pasáže mi prišli zbytočne natiahnujté a iné málo rozvetvené (napr Joan a Aaron? moje enemies to lovers plakalo). Avšak z knihy cítiť, že bude mať pokračovanie, je tam totiž veľa nevypovedaných otázok ako napríklad: Čo za schopnosti má skutočne Joan? Čo sa stalo v minulosti Aaronovi? Je Nick naozaj mŕtvy? Kto je tá strašidelná blondína? Vie kráľ o Joan a spojení časovej osi? Nakoniec by som ale určite vyzdvihla krásnu myšlienku rodiny. Celý príbeh môžeme cítiť loajálnosť a lásku Joan k jej rodine (Je to ale jej skutočná rodina?). Snáď nám Vanessa Len odpovie na otázky v pokračovaní série.

Číst víc

Čtenářské recenze

Lucie Martinková
Neověřený nákup
26.2.2023
Ze začátku mě dej moc nechytli a po pár stránkách jsem měla problém se od knihy odtrhnout....těším se na pokračování Číst víc
31.10.2022
Joan je obyčejná šestnáctiletá holka, až na to, že na prázdninách u babičky zjistí, že pochází z rodiny Nestvůr. A aby toho nebylo málo, kluk do kterého se nedávno zakoukala, je naopak lovcem nestvůr...zní to jako jedno velké klišé? Jo! I tak vám ale má tato nová série co nabídnout!

Za mě jsou nejlepší částí tohoto příběhu morálně šedé postavy. Moc mě bavilo, že o většině postav nedokáže říct, jestli jsou "hodní" nebo "zlí ", každý má svou minulost, kterou autorka hezky postupně odhaluje. Celkově se autorce podařil vybudovat skvělý svět, dobře zvládla i cestování časem. Příběh měl hlavu a patu já osobně bych si ale zrovna tento příběh možná víc užila na plátně, zejména kvůli cestě do devadesátkového Londýna.

Kladné body musím připsat i za romantickou linku, která v příběhu nebyla tlačená na sílu a jen tak pozvolna dokreslovala atmosféru celého vyprávění.

Zároveň mě ale některé části úplně nechytly a čtení pro mě bylo tak trochu jako na houpačce, místy skvělé a hltala jsem stránku za stránkou, místy jsem se do čtení naopak musela trochu tlačit, ve výsledku mě ale příběh bavil.
Číst víc

„Proti některým částem svého já zůstáváme bezmocní. “

Osamělost prvočísel - Paolo Giordano, 2021
Osamělost prvočísel
Paolo Giordano