Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Balada mrtvého světa - Alžběta Bílková, Lukáš Vašut (Ilustrátor), Fragment, 2023

315 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma

Balada mrtvého světa

Před stovkami let rozdělila magická apokalypsa svět vedví. Hledačka Robin Pembertonová je odhodlaná zjistit, co se tehdy vlastně odehrálo. Neváhá proto cestovat do Starého... Číst víc

4,5 2 hodnocení
Věk
13+
Nakladatel
Fragment, 2023
Počet stran
352

Před stovkami let rozdělila magická apokalypsa svět vedví. Hledačka Robin Pembertonová je odhodlaná zjistit, co se tehdy vlastně odehrálo. Neváhá proto cestovat do Starého světa, kde vrtkavá magie ještě funguje... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Čeština

315 Kč

Skladem 2 ks
Posíláme ihned

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024

Více o knize

Nezkrotná magie Starého světa povstává. Fantasy od první vítězky Hvězdy inkoustu.

Před stovkami let rozdělila magická apokalypsa svět vedví. Hledačka Robin Pembertonová je odhodlaná zjistit, co se tehdy vlastně odehrálo. Neváhá proto cestovat do Starého světa, kde vrtkavá magie ještě funguje – a může i zabíjet. Kai Austern, kapitán jednotky strážců Hranice, o tom ví své. Jeho bratr vědkyni kdysi doprovázel a už se nevrátil. Když se Kai s Robin nečekaně ocitnou ve Starém světě plném nebezpečí, uzavřou křehké spojenectví. Dokážou odvrátit temnou hrozbu, která může pohltit celý kontinent?
Číst víc
Počet stran
352
Vazba
pevná vazba
Rozměr
145×205 mm
Hmotnost
414 g
ISBN
9788025363881
Rok vydání
2023
Věkové doporučení
13+
Naše katalogové číslo
2107981
Ilustrace
Jazyk
čeština
Původ
Česko
Nakladatel
Fragment
Pro koho
young adult
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

4,5 / 5

2 hodnocení

1
1
0
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

před čtyřmi dny
Nějak nenacházím slova jak řádně popsat své pocity z této knihy, protože mě naprosto očarovala. Začalo to strašidelným prologem a skončilo neuvěřitelným cliff-hangerem. :D

Objev roku, který se ke mě dostal čirou náhodou prostřednictvím štafety, do které jsem se původně ani nepřihlásila. Říkám Vám, že to byl osud. Ano, věřím tomu.

Originální a naprosto dech beroucí svět plný tajemství, magie a zajímavé, velmi dobře promyšlené historie. Tento příběh Vás vtáhne a nepustí. Za to dám ruku do ohně.

Nesmí chybět také romantická linka enemies to lovers, kterou všichni tak zbožňujeme a navíc slow-burn. Hledačka Robin Pembertonová a kapitán Kai Austern se zapsaly do mého srdce a vývoj jejich vztahu byl prostě jiskřivý. Pukalo mi srdce pokaždé, když se jim něco stavělo do cesty a pak se zase hezky zacelovalo, když si k sobě vzájemně nacházeli cestu a uzavřeli příměří. Pak to se mnou šlo vážně z kopce, zamilovala jsem se.

Postavy byly opravdu procítěné, věřila jsem jim každé slovo, každý čin, každou myšlenku. Jejich putování jsem si nanejvýš užila a nemůžu se dočkat, co mě ještě čeká v dalším dílu, který mimochodem opravdu nutně potřebuji... protože jak už jsem zmiňovala, ten cliff-hanger na konci nemůžeme nechat jen tak!

Hodnocení je myslím nadmíru jasné... 6/5! Kniha si zaslouží veškerou pozornost, je to must-read i must-have. Běžím do knihkupectví a kupuju!
Číst víc

Nakladatelství Fragment

Číst víc

„Jestli něco dělá ze světa peklo, tak naše očekávání, že by to měl být ráj.“

Prokletí - Chuck Palahniuk, 2012
Prokletí
Chuck Palahniuk