Vydej se na cestu knižními světy
a vyhraj kopu knih!
Šikmý kostel: Třetí díl - Karin Lednická, Bílá vrána, 2024

V českém jazyku kuchařky podle potravin od nakladatelství BURDA Media 2000

Použité filtry
Zrušit filtry
Mleté maso, BURDA Media 2000, 2023
Mleté maso

Kuchařka Mleté maso První novou kuchařkou roku 2023 je kniha Mleté maso. Novinka z edice Apetit je věnována všestrannému využití jedné z velmi oblíbených surovin... Do kuchařky jsme sepsali více než 100 receptů, mezi n

  • Knihapevná vazba
    341 Kč
    Skladem 1 ks

Polévka je grunt, BURDA Media 2000, 2020
Polévka je grunt

Čerstvá novinka z edice Apetit plná těch nejlepších receptů na polévky vychází 24. 9. 2020. Název téhle kuchařky říká, že polévka je základ. A má pravdu. Polévka je jedním ze základních kamenů slavnostních menu...

  • Knihapevná vazba
    337 Kč
    Skladem 2 ks

Luštěniny, BURDA Media 2000, 2020
Luštěniny

Nová kuchařka z edice Apetit plná tradičních i moderních luštěninových receptů. Jsou syté a výživné, přesto se však v našem jídelníčku neobjevují příliš často....

  • Knihapevná vazba
    318 Kč
    Skladem 1 ks

Drůbež - kuchařka z edice Apetit (11), BURDA Media 2000, 2013
Drůbež - kuchařka z edice Apetit (11)

Jedenáctá kuchařka z Edice Apetit Drůbež právě vychází! Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol – Polévky, Pro každý den, Kuře v hlavní roli, Kachna, krůta & spol., S vůní dálek, Chuťovky & saláty, Nádivky & Přílohy a Servis. Mezi 110...

  • Přečtenávýborný stav
    219 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    399 Kč
    Do 6 – 7 dnů

Sýry -  kuchařka z edice Apetit (15), BURDA Media 2000, 2014
Sýry - kuchařka z edice Apetit (15)

Sýrů jsou na světě stovky druhů a receptů se sýry je ještě víc! Další přírůstek do úspěšné Edice Apetit tak obsahuje 130 pečlivě vybraných a otestovaných receptů na nejrůznější pokrmy obsahující větší či menší množství různých druhů sýra - od předkrmů...

  • Knihapevná vazba
    380 Kč
    Do 6 – 7 dnů
  • Přečtenávýborný stav
    176 Kč
    Skladem

Slavná vejce, BURDA Media 2000, 2024
Slavná vejce

V edici Apetit vítáme další přírůstek – kuchařku Slavná vejce. Novinka, s níž můžete vařit od rána do večera, nadchne všechny, kteří milují ikonické recepty, jakými jsou například fran-couzská omeleta či creme brulée, i ty, kteří rádi objevují svět...

  • Knihapevná vazba
    382 Kč
    Skladem > 5 ks

Maso - kuchařka z edice Apetit (3), BURDA Media 2000, 2011
Maso - kuchařka z edice Apetit (3)

Třetí z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 120 receptů na maso a 30 receptů na přílohy a omáčky v 10 kapitolách...

  • Knihapevná vazba
    399 Kč
    Skladem 1 ks
  • Přečtenámírně opotřebovaná
    192 Kč
    Skladem

Polévky -  kuchařka z edice Apetit (2), BURDA Media 2000, 2010
Polévky - kuchařka z edice Apetit (2)

Druhá z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 168 stran prověřených receptů. První kuchařka, kde si svoji polévku vybere opravdu každý - obsahuje vše od nejobyčejnějších receptů na bramboračku až po vybrané delikatesy ...

  • Knihapevná vazba
    334 Kč
    Do 6 – 7 dnů
  • Přečtenámírně opotřebovaná
    152 Kč
    Skladem

Koláče - kuchařka z edice Apetit (1), BURDA Media 2000, 2010
Koláče - kuchařka z edice Apetit (1)

První z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne sto prověřených receptů na skvělé koláče. S naší kuchařkou si budete pečení užívat! Ovocný, čokoládový, nebo ořechový? Na své si přijde opravdu každý! ...

  • Přečtenávýborný stav
    219 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    399 Kč
    Do 6 – 7 dnů

Ryby a plody moře -  kuchařka z edice Apetit (7), BURDA Media 2000, 2011
 
Ryby a plody moře -  kuchařka z edice Apetit (7), BURDA Media 2000, 2015
Ryby a plody moře - kuchařka z edice Apetit (7)

Siedma z radu kuchárok z edície Apetit ponúka okolo 150 čerstvých receptov ako piecť, grilovať a vyprážať ryby a filety vcelku, nakladať a marinovať, variť polievky a jedlá bez kostí, využívať konzervované ryby a spracovať plody mora...

  • Knihapevná vazba
    399 Kč
    Skladem 1 ks
  • Přečtenámírně opotřebovaná
    152 Kč
    Skladem
Jak nakupovat a zpracovávat maso, BURDA Media 2000, 2015
Jak nakupovat a zpracovávat maso

Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni. Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů...

  • Knihapevná vazba
    314 Kč
    Do 6 – 7 dnů

Jak nakupovat a zpracovávat maso - kuchařka z edice Apetit - Kolektív autorov, BURDA Media 2000
Jak nakupovat a zpracovávat maso - kuchařka z edice Apetit
  • Autorský kolektiv

Všechny díly oblíbeného seriálu o mase, který vycházel po 3 roky v časopisu Apetit, vychází konečně pohromadě! Na 160 stránkách najdete všechno, co potřebujete vědět o nakupování a zpracování masa. Kniha je rozdělena do čtyř kapitol - hovězí maso...



Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Pokud chceš vědět, jaký někdo doopravdy je, všimni si, jak se chová ke svým podřízeným, ne k sobě rovným.“

Harry Potter a Ohnivý pohár - J.K. Rowling, Jim Kay (ilustrátor), 2019
Harry Potter a Ohnivý pohár
J.K. Rowling, Jim Kay (ilustrátor)