Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Hora v moři - Ray Nayler, Host, 2024

V českém jazyku kuchařky podle potravin - uzení

Použité filtry
Zrušit filtry
Domácí zabijačka - Josef Půhoný, Brázda, 2016
Domácí zabijačka

Podrobné postupy prací při domácí porážce prasete a bourání vepřových půlek na díly využitelné v kuchyni - text je doplněn názornými barevnými fotografiemi. Množství receptů na tradiční a oblíbené zabijačkové speciality...

  • Knihapevná vazba
    180 Kč
    Skladem 4 ks

Vše o uzení - Vladimír Dyk, Grada, 2012
Vše o uzení

Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě...

  • Knihapevná vazba
    189 Kč
    Skladem 1 ks
  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    212 Kč
    Ihned ke stažení
  • Přečtenávýborný stav
    110 Kč
    Skladem
Další formáty

Uzení, nakládání a konzervování masa - Bernhard Gahm, Grada, 2012
Uzení, nakládání a konzervování masa

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit...

  • Knihabrožovaná vazba
    209 Kč
    Skladem 3 ks
  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    212 Kč
    Ihned ke stažení

Uzení pro labužníky - Cosima Bellersen Quirini, Grada, 2017
Uzení pro labužníky

Uzení potravin má dlouhou tradici. Touto metodou se provádí aromatizace a prodloužení trvanlivosti nejen u klasických surovin, jako jsou maso a ryby, ale chuť se tak dá zjemnit rovněž u soli, vajec, chleba, ovoce, zeleniny, sýra, ořechů, bylinek...

  • Knihabrožovaná vazba
    205 Kč
    Skladem 2 ks


Domácí řeznická kuchařka

Uspořádejte klasické zabijačkové hody – ve vlastní kuchyni! Milujete klasické domácí zabijačkové výrobky? Udělejte si je sami! Kniha plná návodů, jak si vyrobit jelita, jitrnice, tlačenky, paštiky, klobásy, párky, salámy...

  • 209 Kč
    Ihned ke stažení
  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Kuchařka paní nadlesní - Jarmila Rakušanová, Vydavatelství Druckvo, 2023
Kuchařka paní nadlesní

180 vybraných vynikajících receptů na pochoutky ze zvěřiny nejen na loveckou chatu. Vyvrcholením mysliveckého snažení a odměnou pro myslivce je v neposlední řadě i posezení s rodinou nebo s přáteli u dobře připraveného pokrmu...

  • Knihabrožovaná vazba
    293 Kč
    Skladem 2 ks

Šunka, salámy & spol. - Tatjana Wehmeyer, Rebo, 2008
Šunka, salámy & spol.

Vše o voňavém světě výrobků z masa, historie masných výrobků, dobroty s uzeninami. Druhy šunky, fermentovaných salámů, měkkých salámů, pečení, paštik a játrových výrobků a také tlačenky, huspeniny a aspiky, termíny z masné výroby, recepty...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Uzeninové delikatesy - Miranda Ballard, CPRESS, 2018
Uzeninové delikatesy

Chorizo, prosciutto, anglická slanina, parmská šunka, pancetta, mortadella… Výběr těch nejlahodnějších uzenin z různých koutů Evropy potěší každého labužníka. A pokud víte, jak na ně, požitek se ještě znásobí. Přečtěte si, jak...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Zabijačkový receptář (Udíme a stavíme udírny) - Jitka Hőflerová, Vyšehrad, 2000
Zabijačkový receptář (Udíme a stavíme udírny)

152 receptů vhodných k přípravě uzených pokrmů i k douzování...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané
Domácí uzení masa na grilu i v udírně - Will Fleischman, Esence, 2017
Domácí uzení masa na grilu i v udírně

Málokterá vůně probouzí v člověku takové chutě, jako vůně udícího se masa. Křehké a perfektně ochucené maso dodá nezaměnitelné aroma mnoha různým pokrmům. Kniha vás provede všemi kroky na cestě za dokonale vyuzeným kouskem masa...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Udírny a uzení ryb - Egon Binder, Grada, 2011
Udírny a uzení ryb

Na správně vyuzené rybě si pochutnáte! Jaké ryby jsou vhodné k uzení? Můžu ryby udit i v kuchyni? Jak mám postavit zděnou udírnu? Na tyto a ještě mnohé další otázky vám odpoví tato kniha, jejímž autorem je Egon Binder...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Udíme, nasolujeme, sušíme - Turan T. Turan, Slovart CZ, 2016
Udíme, nasolujeme, sušíme

V tejto knihe nájdete viac ako 50 receptov k vlastnoručnej domácej výrobe údených, sušených a nasolených výrobkov z mäsa a rýb – od údených sleďov cez prosciutto a solené tresky či lososa...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Zvěřinová kuchařka - Christa Muhle-Witt, Víkend, 2017
Zvěřinová kuchařka

Tato velká kniha receptů ze zvěřiny přináší změnu do kuchyně. Předkládá vám osvědčené i úplně nové recepty z celkem 15 druhů užitkové, volně žijící zvěře. Návody, popsané krok za krokem, usnadní práci a zaručí, že se...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    389 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Udíme ryby s Milošem Štěpničkou - Miloš Štěpnička, Dona, 2012
Udíme ryby s Milošem Štěpničkou

Nejnovější publikace Miloše Štěpničky se tentokrát zabývá uzením ryb.

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Domácí zabijačka - Otakar Procházka (ilustrátor), Věra Půhoná (ilustrátor), Čeněk Raab (ilustrátor), Vladimír Havelka (ilustrátor), , 1990
Domácí zabijačka

Přehl. lit.. Ilustr. tit. list. 50000 výt.

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Pečení, uzení, grilování ryb a masa - Jürgen Lorenz, Petra Lorenzová, Ottovo nakladatelství, 2007
Pečení, uzení, grilování ryb a masa

V této knize naleznete nepřeberné množství nápadů a doporučení, jak si na zahradě nebo ve volné přírodě připravit tradiční či zcela originální lahůdky z ryb i z dalších druhů masa. Dozvíte se také všechno o správném nakládání, marinování a uzení...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Každé rozhodnutí má svůj příběh, spousta okamžiků našeho života se tísní někde v koutě a čeká na své vyústění a vyústění nakonec přijde.“