Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Hora v moři - Ray Nayler, Host, 2024

Na téma superpotraviny v slovenském jazyku kuchařky podle úpravy

Použité filtry
Zrušit filtry
Kvások - Lenka Mančíková, NOXI, 2017
Kvások 
SK

Kvások je organická hmota, ktorá vzniká fermentačným procesom, kde aktívne spolu pôsobí múka s vodou a pri pomalom kvasení vzniká iný druh kvasenia ako pri droždí. Na rozdiel od droždia obsahuje zdraviu prospešné baktérie...

  • Knihabrožovaná vazba
    282 Kč
    Do 4 – 5 dnů
  • Přečtenámírně opotřebovaná
    281 Kč
    Skladem

Zdravá kuchyňa pre každého (box), Klub čitateľov, 2018
Zdravá kuchyňa pre každého (box) 
SK

Darčekový box obsahuje 5 kníh s tematikou zdravého varenia.

  • 463 Kč
    Do 4 – 5 dnů
  • Přečtenámírně opotřebovaná
    242 Kč
    Skladem

Jednoduché recepty z kvásku - Zoltán Liptai, Foni book, 2021
Jednoduché recepty z kvásku 
SK

Pravý chlieb sa pečie s kváskom, aj keď jeho príprava je časovo náročnejšia, než ako keby sme pracovali s droždím. Je dôležité si správne zadeliť čas medzi kváskovaním, miesením a pečením...

  • Knihapevná vazba
    184 Kč
    Skladem 1 ks

Kvások - Pokračujeme z lásky ku kvásku - Lenka Mančíková, NOXI, 2019
Kvások - Pokračujeme z lásky ku kvásku 
SK

Ubehli už 2 roky, čo vyšla moja prvá kniha Kvások Zázrak z vody a múky. Za ten čas mi od mnohých z vás prišlo veľa správ o tom, ako sa vám s knihou dobre pečie. Žiadali ste ma o ďalšie recepty – a tak vznikla táto kniha...



Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Jestli je na světě něco, za co by stálo umřít, je určitě lepší zůstat kvůli tomu naživu.“

Hlava XXII - Joseph Heller, 2016
Hlava XXII
Joseph Heller