Využijte poštovné zdarma od 300 Kč s PPL právě teď!
Vybrat knihy
Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

Na téma ovoce v českém jazyku kuchařky podle úpravy

Použité filtry
Zrušit filtry
Zavařujeme a nakládáme podle vyzkoušených receptů - Alena Doležalová, Dona, 2023
Zavařujeme a nakládáme podle vyzkoušených receptů

Ucelený soubor receptů na domácí zavařování a nakládání ovoce, zeleniny, hub, masa a hotových pokrmů. Jsou to jak léty prověřené recepty našich babiček, tak i recepty moderní, které získávají stále větší oblibu....

  • Knihabrožovaná vazba
    253 Kč
    Do 4 – 5 dnů

Domácí špajzka - Kamila Procházková, CPRESS, 2019
Domácí špajzka

Urodila se vám letos na zahrádce hromada ovoce, zeleniny a bylinek či jste si přinesli z lesa velký košík hub a potřebujete celou sklizeň rychle zpracovat? Tento praktický průvodce domácí konzervací vám poskytne nejen přínosné informace o základních...

  • Knihapevná vazba
    313 Kč
    Do 4 – 6 dnů
  • 279 Kč
    Ihned ke stažení

Koláče - kuchařka z edice Apetit (1), BURDA Media 2000, 2010
Koláče - kuchařka z edice Apetit (1)

První z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne sto prověřených receptů na skvělé koláče. S naší kuchařkou si budete pečení užívat! Ovocný, čokoládový, nebo ořechový? Na své si přijde opravdu každý! ...

  • Přečtenávýborný stav
    219 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    338 Kč
    Do 4 – 5 dnů

Zavařování - kuchařka z edice Apetit (16) - Katka Švejdová, BURDA, 2014
Zavařování - kuchařka z edice Apetit (16)

Domácí je nejlepší! Jahodový džem, švestková povidla, sladkokyselé okurky, ale třeba i nakládaný hermelín nebo utopence - to všechno si nyní můžete snadno a rychle připravit doma...

  • Knihapevná vazba
    307 Kč
    Skladem 1 ks
  • Přečtenávýborný stav
    219 Kč
    Skladem

Ovocné kultury - Jaroslav Hlušek, Profi Press, 2018
Ovocné kultury

Ovoce je důležitou složkou zdravé a vyvážené stravy. Lekářské studie prokázaly, že vysoká spotřeba ovoce je spojena s nižším rizikem chronických chorob. Intenzivní ovocnářská výroba je značně...

  • Knihapevná vazba
    792 Kč
    Skladem 1 ks

Sklenice plné dobrot - Kasia Marciniewicz, Bookmedia, 2018
Sklenice plné dobrot

Místo do obchodu zajděte do spíže. Vytvořit chuťově umělecké dílo v zavařovací sklenici je snadné a především vynikající! Nahlédněte s námi do tajů zavařování a připravte si zlaté mirabelky, tymiánové meruňky, nakládané...

  • Knihaflexi vazba
    148 Kč
    Do 4 – 5 dnů

Skladování ovoce v řízené atmosféře - Jan Goliáš, Brázda, 2011
Skladování ovoce v řízené atmosféře

První česká příručka o nových technologiích skladování ovoce. Výklad se opírá o znalost fyziologických změn ve skladovaných plodech a je zaměřen na praktická hlediska uchovávání hlavních ovocných druhů...

  • Knihapevná vazba
    169 Kč
    Skladem 1 ks

Fermentace - Holly Davis, Grada, 2021
Fermentace

Co má společného váš oblíbený farmářský sýr s kváskovým chlebem s křupavou kůrčičkou, sklenkou perlivého domácího zázvorového piva nebo miskou marinovaných oliv? Odpověď zní, že jde ve všech případech o produkty fermentace – procesu, jímž se s pomocí...

  • Knihapevná vazba
    389 Kč
    Skladem 1 ks
  • 417 Kč
    Ihned ke stažení

Ovocná kuchařka - Jaroslav Vašák, Santal, 2013
Ovocná kuchařka

Kniha nabízí řadu osvědčených receptů ze sbírky známého mistra kuchaře s použitím nejrůznějších druhů ovoce. Zároveň přibližuje také zdravotní účinky jednotlivých plodů.

  • Knihabrožovaná vazba
    138 Kč
    Skladem 1 ks

Zavařujeme ovoce a zeleninu - Jaroslav Vašák, Cesty, 2001
Zavařujeme ovoce a zeleninu

Různé způsoby konzervace ovoce a zeleniny - sušení, zmrazování, sterilování a konzervování. Recepty vhodné i pro diabetiky. Obsahuje návody i na konzervování masa a hotových jídel...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
Konzervujeme po celý rok - Heinz K. Gans, Computer Press, 2011
Konzervujeme po celý rok

Konzervování potravin, ať už je to zavařování ovoce a zeleniny, nakládání hub do oleje či uzení masa, neztratilo ani v době supermarketů nic ze svého kouzla. Naopak! Úrodu z naší zahrádky nebo zakoupené potraviny uchováme dlouho čerstvé a jejich chuť...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Nakládačka na věčné časy - Daniela Turecká, Esence, 2017
Nakládačka na věčné časy

Ať už býváte občas naložení všelijak, mít v lednici zásobu naložených dobrot se vždycky vyplatí. Nakládané dobroty do sklenic uzavřené jsou gró této netradiční kuchařky. Sýry, uzeniny, zelenina či bylinky dokážou dodat...



Kuchařka - Konzervujeme ovoce, zeleninu, houby, maso - Kolektiv autorů, Dona, 1998
Kuchařka - Konzervujeme ovoce, zeleninu, houby, maso
  • Autorský kolektiv

Recepty pro domácí konzervování ovoce a zeleniny a na přípravu jídel z konzervovaných surovin. (2. vydání)

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Domácí zavařování - Magdalena Wagnerová, Vyšehrad, 2010
Domácí zavařování

V dřívějších dobách se zavařovalo především z úsporných důvodů, ale také kvůli tomu, že v obchodech mnoho věcí nebylo. Vzpomeňme na výrobu domácího kečupu, na vaření domácí sojové omáčky,...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Džemy, marmelády a čatní, Rebo, 2007
Džemy, marmelády a čatní

V knížce Džemy, marmelády a čatní najdete: rychlé a snadné recepty pro výrobu džemů, marmelád a čatní přehled potřebných surovin podrobné návody k přípravě s průměrnou dobou vaření za každým receptem informace o výživné hodnotě žádné speciá...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Sušíme ovoce, zeleninu, bylinky a houby - Achim Samwald, Grada, 2008
Sušíme ovoce, zeleninu, bylinky a houby

Zdravé obohacení naší stravy – na mlsání, pečení a vaření. Sušením prodloužíte trvanlivost ovoce, zeleniny, bylinek i hub, aniž byste museli použít konzervační prostředky...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Zavařujeme jinak, Rebo, 2007
Zavařujeme jinak

Ovocné marmelády, jemné želé, pikantní čatní či jiné zavařené pochoutky chutnají vždy lépe, když si je připravíte sami. V této knize naleznete spoustu zajímavých receptů i rafinovaných nápadů, s nimiž tyto dobroty snadno vytvoříte...


Kuchařka - Konzervujeme ovoce, zeleninu, houby, maso, Dona, 2007
Kuchařka - Konzervujeme ovoce, zeleninu, houby, maso

Recepty pro domácí konzervování ovoce a zeleniny a na přípravu jídel z konzervovaných surovin (3. vydání).

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Zavařujeme ovoce a zeleninu - Jaroslav Vašák, Vašák Jaroslav, Ottovo nakladatelství, 2009
Zavařujeme ovoce a zeleninu

Zavařujeme ovoce a zeleninu nv - Ottovo nakladatelství - Jazyk: CZ - Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá - 166 str. - ISBN: 978-



Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Je to úžasné, co všecko si mudlové vymysleli, aby se obešli bez čar a kouzel.“

Harry Potter a Tajemná komnata - J.K. Rowling, Jim Kay (ilustrátor), 2016
Harry Potter a Tajemná komnata
J.K. Rowling, Jim Kay (ilustrátor)