Využijte poštovné zdarma od 300 Kč s PPL právě teď!
Vybrat knihy
Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

Na téma ovoce kuchařky podle úpravy

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Typ diety
Úprava jídla
Další možnosti
Druh potravin
Další možnosti
Jazyk
Téma
Pro koho
Původ
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Série
Edice
Další možnosti
Vazba
Další možnosti
Formát
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Zavařujeme a nakládáme podle vyzkoušených receptů - Alena Doležalová, Dona, 2023
Zavařujeme a nakládáme podle vyzkoušených receptů

Ucelený soubor receptů na domácí zavařování a nakládání ovoce, zeleniny, hub, masa a hotových pokrmů. Jsou to jak léty prověřené recepty našich babiček, tak i recepty moderní, které získávají stále větší oblibu....

  • Knihabrožovaná vazba
    253 Kč
    Do 4 – 5 dnů

Domácí špajzka - Kamila Procházková, CPRESS, 2019
Domácí špajzka

Urodila se vám letos na zahrádce hromada ovoce, zeleniny a bylinek či jste si přinesli z lesa velký košík hub a potřebujete celou sklizeň rychle zpracovat? Tento praktický průvodce domácí konzervací vám poskytne nejen přínosné informace o základních...

  • Knihapevná vazba
    313 Kč
    Do 4 – 6 dnů
  • 279 Kč
    Ihned ke stažení

Koláče - kuchařka z edice Apetit (1), BURDA Media 2000, 2010
Koláče - kuchařka z edice Apetit (1)

První z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne sto prověřených receptů na skvělé koláče. S naší kuchařkou si budete pečení užívat! Ovocný, čokoládový, nebo ořechový? Na své si přijde opravdu každý! ...

  • Přečtenávýborný stav
    219 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    338 Kč
    Do 4 – 5 dnů

Zavařování - kuchařka z edice Apetit (16) - Katka Švejdová, BURDA, 2014
Zavařování - kuchařka z edice Apetit (16)

Domácí je nejlepší! Jahodový džem, švestková povidla, sladkokyselé okurky, ale třeba i nakládaný hermelín nebo utopence - to všechno si nyní můžete snadno a rychle připravit doma...

  • Knihapevná vazba
    307 Kč
    Skladem 1 ks
  • Přečtenávýborný stav
    219 Kč
    Skladem

Ovocné kultury - Jaroslav Hlušek, Profi Press, 2018
Ovocné kultury

Ovoce je důležitou složkou zdravé a vyvážené stravy. Lekářské studie prokázaly, že vysoká spotřeba ovoce je spojena s nižším rizikem chronických chorob. Intenzivní ovocnářská výroba je značně...

  • Knihapevná vazba
    792 Kč
    Skladem 1 ks

Sklenice plné dobrot - Kasia Marciniewicz, Bookmedia, 2018
Sklenice plné dobrot

Místo do obchodu zajděte do spíže. Vytvořit chuťově umělecké dílo v zavařovací sklenici je snadné a především vynikající! Nahlédněte s námi do tajů zavařování a připravte si zlaté mirabelky, tymiánové meruňky, nakládané...

  • Knihaflexi vazba
    148 Kč
    Do 4 – 5 dnů

Skladování ovoce v řízené atmosféře - Jan Goliáš, Brázda, 2011
Skladování ovoce v řízené atmosféře

První česká příručka o nových technologiích skladování ovoce. Výklad se opírá o znalost fyziologických změn ve skladovaných plodech a je zaměřen na praktická hlediska uchovávání hlavních ovocných druhů...

  • Knihapevná vazba
    169 Kč
    Skladem 1 ks

Fermentace - Holly Davis, Grada, 2021
Fermentace

Co má společného váš oblíbený farmářský sýr s kváskovým chlebem s křupavou kůrčičkou, sklenkou perlivého domácího zázvorového piva nebo miskou marinovaných oliv? Odpověď zní, že jde ve všech případech o produkty fermentace – procesu, jímž se s pomocí...

  • Knihapevná vazba
    389 Kč
    Skladem 1 ks
  • 417 Kč
    Ihned ke stažení

Ovocná kuchařka - Jaroslav Vašák, Santal, 2013
Ovocná kuchařka

Kniha nabízí řadu osvědčených receptů ze sbírky známého mistra kuchaře s použitím nejrůznějších druhů ovoce. Zároveň přibližuje také zdravotní účinky jednotlivých plodů.

  • Knihabrožovaná vazba
    138 Kč
    Skladem 1 ks

Domáce sušenie - Michelle Keogh, Slovart, 2016
Domáce sušenie 
SK

Domáce sušenie potravín je jednoduchý spôsob, ako si pripraviť zdravé a chutné jedlá a ako ich zachovať v čo najlepšom stave. Kniha Domáce sušenie obsahuje: inšpiratívne recepty na sušené lahôdky, ...

  • Knihapevná vazba
    335 Kč
    Skladem 5 ks
Zavařujeme ovoce a zeleninu - Jaroslav Vašák, Cesty, 2001
Zavařujeme ovoce a zeleninu

Různé způsoby konzervace ovoce a zeleniny - sušení, zmrazování, sterilování a konzervování. Recepty vhodné i pro diabetiky. Obsahuje návody i na konzervování masa a hotových jídel...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Konzervujeme po celý rok - Heinz K. Gans, Computer Press, 2011
Konzervujeme po celý rok

Konzervování potravin, ať už je to zavařování ovoce a zeleniny, nakládání hub do oleje či uzení masa, neztratilo ani v době supermarketů nic ze svého kouzla. Naopak! Úrodu z naší zahrádky nebo zakoupené potraviny uchováme dlouho čerstvé a jejich chuť...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Nakládačka na věčné časy - Daniela Turecká, Esence, 2017
Nakládačka na věčné časy

Ať už býváte občas naložení všelijak, mít v lednici zásobu naložených dobrot se vždycky vyplatí. Nakládané dobroty do sklenic uzavřené jsou gró této netradiční kuchařky. Sýry, uzeniny, zelenina či bylinky dokážou dodat...




Kuchařka - Konzervujeme ovoce, zeleninu, houby, maso - Kolektiv autorů, Dona, 1998
Kuchařka - Konzervujeme ovoce, zeleninu, houby, maso
  • Autorský kolektiv

Recepty pro domácí konzervování ovoce a zeleniny a na přípravu jídel z konzervovaných surovin. (2. vydání)

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Ovocné zákusky (9), EX book, 2012
Ovocné zákusky (9) 
SK

Obsah: Ovocný zákusok s aspikom Čokoládový ovocný rez Jahodovo-tvarohová kocka Piškóta s jahodovou penou Medový tunel s dulami Hruškovo-malinovo-mandľová piškóta Jahodovo-tvarohový závin Marhule s vanilkovým krémom Jablko v cestíčku Ovocný krém

  • Přečtenávýborný stav
    19 Kč
    Skladem
  • Knihašitá vazba
    42 Kč
    Do 12 – 17 dnů

Domácí zavařování - Magdalena Wagnerová, Vyšehrad, 2010
Domácí zavařování

V dřívějších dobách se zavařovalo především z úsporných důvodů, ale také kvůli tomu, že v obchodech mnoho věcí nebylo. Vzpomeňme na výrobu domácího kečupu, na vaření domácí sojové omáčky,...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Džemy, marmelády a čatní, Rebo, 2007
Džemy, marmelády a čatní

V knížce Džemy, marmelády a čatní najdete: rychlé a snadné recepty pro výrobu džemů, marmelád a čatní přehled potřebných surovin podrobné návody k přípravě s průměrnou dobou vaření za každým receptem informace o výživné hodnotě žádné speciá...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Sušíme ovoce, zeleninu, bylinky a houby - Achim Samwald, Grada, 2008
Sušíme ovoce, zeleninu, bylinky a houby

Zdravé obohacení naší stravy – na mlsání, pečení a vaření. Sušením prodloužíte trvanlivost ovoce, zeleniny, bylinek i hub, aniž byste museli použít konzervační prostředky...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Nechci na tobě, abys mě měl takhle rád pořád, ale chci, aby sis to pamatoval. Někde ve mně bude vždycky ten člověk, kterým jsem dnes večer.“

Něžná je noc - Francis Scott Fitzgerald, 2012
Něžná je noc
Francis Scott Fitzgerald