Přeskočit na hlavní obsah
Lovec draků - Khaled Hosseini, Argo, 2024
Miloš Vaněček a Radek Galaš: Skutečné zločiny po Česku 2. nastole, 2024

Papírové na téma maso v cizím jazyku kuchařky podle úpravy

Zúžit výběr

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Druh potravin
Úprava jídla
Jazyk
Téma
Autor
Nakladatel
Vazba
Barva obálky
Použité filtry
Zrušit filtry
Franklin Barbecue - Aaron Franklin, Jordan Mackay, Ten speed, 2015
Franklin Barbecue 
EN

A New York Times best selling complete meat- and brisket-cooking education from the country's most celebrated pitmaster and owner of the wildly popular Austin restaurant Franklin Barbecue...

  • Knihapevná vazba
    570 Kč
    Do 13 – 14 dnů

Charcuterie - Michael Ruhlman, Brian Polcyn, W. W. Norton & Company, 2005
Charcuterie 
EN

Charcuterie - a culinary specialty that originally referred to the creation of pork products such as salami, sausages and prosciutto - is true food craftsmanship, the art of turning preserved food into items of beauty and taste...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Bohatství jako by padalo do klína lidem, kteří jsou chudí duchem, chudí zájmy a radostí.“

Na východ od ráje - John Steinbeck, 2020
Na východ od ráje
  • John Steinbeck