Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Rebel Moon: Zrozená z ohně - V. Castro, Fobos, 2024

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Typ diety
Další možnosti
Druh potravin
Další možnosti
Úprava jídla
Další možnosti
Jazyk
Další možnosti
Téma
Další možnosti
Pro koho
Další možnosti
Účel knihy
Původ
Další možnosti
Autor
Další možnosti
Nakladatel
Další možnosti
Série
Další možnosti
Edice
Další možnosti
Vazba
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Veľká slovenská kuchárka - Ľudmila Dullová, Ikar, 1999
Veľká slovenská kuchárka 
SK

Vyše 1 600 vyskúšaných receptov na polievky, závarky, predjedlá, nátierky, mäsá vrátane zveriny, prívarky a prílohy, omáčky, šaláty, múčne jedlá a múčniky...


Tajemství těstovin - Laura Santini, Edice knihy Omega, 2019
Tajemství těstovin

Italská spisovatelka Laura Santtini píše o jídle a spojuje v sobě na jedné straně bohatou kulturu autentické italské kuchyně, která patří k hluboko zakořeněnému dědictví milovníka jídla, a na straně druhé moderní přístup k trendům, metodám...


Sladce, slaně, boubelatě - Martina Kynstlerová, Došel karamel, 2022
Sladce, slaně, boubelatě

Veselá, ukecaná, poctivá a boubelatá. Martinu Kynstlerovou, vítězku populární soutěže, jste v televizi nemohli přehlédnout. A tak jako se Martina ráda směje, se stejným nadšením se vrhá do nových i vyzkoušených receptů...


Ohnivý kuře I, Ikar CZ, 2016
Ohnivý kuře I

Vyberte si z 80 receptů české a mezinárodní kuchyně, které v nejsledovanějším seriálu současnosti, vysílaném na TV Prima, vařili jeho protagonisté Mike a Burák, bohem nadaní kuchaři, nebo Manka, vynikající kuchařka české klasiky...


Hezky česky, hravě a zdravě! - Petra Lamschová, Petr Havlíček, Mladá fronta, 2010
Hezky česky, hravě a zdravě!

Česká kuchyně je prý pro hubnutí a zdravý životní styl naprosto nevhodná. Je příliš těžká, hutná, mastná a kalorická. Je ale opravdu nutné vzdát se skvělých receptů našich babiček a nadobro je vyškrtnout ze svého jídelníčku? Odpověď zní: ne!...


Slovegán - Nikoleta Kováčová, Moloko Ventures, 2019
Slovegán 
SK
Martinus.cz
Martinusačka doporučuje 5

Slovegán je prvá skutočná slovenská vegánska kuchárka. Nájdete v nej 78 tradičných slovenských receptov v netradičnej vegánskej verzii. Nechýbajú najväčšie vychytávky slovenskej kuchyne - halušky, pirohy, guláš, sviečková alebo segedín...


Wok, Ikar CZ, 2007
Wok

Jak dokonalé je asijské kuchařské umění, tak promyšlené je asijské kuchyňské nářadí. Hluboká půlkulatá pánev - wok - je nadčasová, úsporná a přísady v ní si zachovávají přirozenou barvu, strukturu a vůni...


Čaro rómskej kuchyne - Peter Pollák, Peter Pollák, 2022
Čaro rómskej kuchyne 
SK

Prečo som sa rozhodol predstaviť rómsku kuchyňu? Jedlo je kultúrne najvýznamnejším zdieľaným prvkom. Pri jedle netreba slová, stačia vôňa a chuť, ktoré často búrajú aj väčšie kultúrne bariéry, ako sú tie medzi Rómami a nerómskym...


Škola světové kuchyně, Mladá fronta, 2014
Škola světové kuchyně

Kompletní kurz světové kuchyně je připravený ve spolupráci s šéfkuchaři prestižní mezinárodní italské kuchařské školy ALMA. 120 receptů na nejznámější či nejtypičtější pokrmy národních kuchyní je seřazeno podle jednotlivých světadílů a zemí...


Tradičná slovenská kuchárka - Kolektív autorov, Slovart, 2008
Tradičná slovenská kuchárka 
SK
  • Autorský kolektiv

Tak ako vplyv okolitých, ale aj vzdialených kuchýň zasahuje k nám, naše špeciality veľmi radi ochutnávajú zahraniční turisti. Veď kde inde by si pochutnali na preslávenej pečenej husacine, živánskej pečienke, bryndzových haluškách...?

Wok, Vemag, 2016
Wok

Lahodné pokrmy připravované ve woku se v posledních letech rozšířily do celého světa. Krátká a šetrná tepelná úprava je zárukou zdravého pokrmu a exotická koření otvírají cestu k novým chuťovým zážitkům...


Dezerty, Gurmán Club, 2012
Dezerty 
SK

Dezerty - zlatá bodka každej hostiny, je prvá kuchárska kniha šéfkuchárov školy varenia pre gurmánov zo Sv. Jura - najznámejšej a najstaršej školy varenia na Slovensku...


MasterChef Česko: Šéfujte své kuchyni, Ikar CZ, 2015
MasterChef Česko: Šéfujte své kuchyni

V knize najdete ty nejlepší recepty, které byly k vidění v show Master Chef Česko. Nadčasová kuchařka obsahuje mnoho univerzálních, exotických i domácích pokrmů a nápadů pro každou příležitost. Bonusem jsou ukázky zajímavých kuchařských postupů...


Tančící princezna - Ivona Březinová, Ilona Asenová, Albatros CZ, 2006
Tančící princezna

Hlavní hrdinka provází čtenáře různými zeměmi arabského světa a seznamuje je s návody na zvládnutí základů orientálního tance, recepty arabské kuchyně, způsoby líčení a péče o tělo, informacemi o oblékání, návody na tvorbu tanečních kostýmů...


Keltská lidová kuchyně - Joanne Asalaová, Volvox Globator
Keltská lidová kuchyně

Další, v pořadí již třetí tematicky zaměřená kulinářská publikace nakladatelství VOLVOX GLOBATOR zahrnuje na 200 receptů nejoblíbenějších tradičních keltských pokrmů.


Toskánsko, Marco Polo, 2015
Toskánsko

Průvodce Toskánskem, regionem uprostřed Itálie, v praktické vazbě se skrytou spirálou pro praktické listování ve kterém najdete...


Evropská vína v podmínkách české gastronomie (Část IV.) - Petr Doležal, Petr & Iva, 2000
Evropská vína v podmínkách české gastronomie (Část IV.)

Již čtvrtou částí pokračuje edice vinářských knih v podmínkách české gastronomie. Tentokrát se čtenář seznámí s vinářskou Itálií a jejími skvělými víny. Všem příznivcům vinářství je tak umožněno proniknout do tajů tohoto velkolepého umění....


Čínská kuchyně v redukční variantě, Sdružení MAC
Čínská kuchyně v redukční variantě

Výhody i rizika čínské kuchyně z obecně redukčního hlediska. 42 receptů na teplá i studená jídla respektujících pravidla správné výživy. Recepty jsou sestaveny tak, aby jídla byla co nejméně kalorická...


Ostrá jídla s chilli, Rebo, 2008
Ostrá jídla s chilli

V této knize vám nabízíme pestrou škálu pikantních lahůdek s chilli. Přípravu těchto jednoduchých a chuťově vynikajících pokrmů zvládne každý. Přejeme vám, aby předkládané recepty natrvalo obohatily vaši kuchařskou knihovnu...


Pravá talianska kuchyňa - Linda Doeserová, Slovart, 2004
Pravá talianska kuchyňa 
SK

Výpravný a bohato ilustrovaný kulinárny cestopis, ktorý sa zameriava nielen na tradičné recepty talianskej kuchyne, ale aj na mnohé fakty z kulinárskej histórie tejto stredomorskej krajiny.



Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Na dětství nemám jedinou šťastnou vzpomínku. Tím nechci říct, že jsem během těch let nikdy nezakusil pocit štěstí nebo radosti. Utrpení je zkrátka totalitní: vše, co se vymyká jeho záběru, vymaže. “

Skoncovat s Eddym B. - Édouard Louis, 2018
Skoncovat s Eddym B.
Édouard Louis