Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
400 - Snídaně, brunch, kafe - Lukáš Hejlík, Došel karamel, 2024

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Typ diety
Další možnosti
Druh potravin
Další možnosti
Úprava jídla
Další možnosti
Jazyk
Další možnosti
Téma
Další možnosti
Pro koho
Další možnosti
Účel knihy
Původ
Další možnosti
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Kolekce
Další možnosti
Série
Další možnosti
Edice
Další možnosti
Vazba
Další možnosti
Formát
Další možnosti
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Eleven Madison Park - Daniel Humm, Will Guidara, Little, Brown, 2011
 
Eleven Madison Park - Daniel Humm, Will Guidara, Ten speed, 2017
Eleven Madison Park 
EN

Eleven Madison Park is one of New York City's most popular fine-dining establishments, where Chef Daniel Humm marries the latest culinary techniques with classical French cuisine...

  • Knihapevná vazba
    1 448 Kč
    Skladem 1 ks

The Fundamental Techniques of Classic Italian Cuisine - Cesare Casella, McClelland & Stewart, 2012
The Fundamental Techniques of Classic Italian Cuisine 
EN

The Fundamental Techniques of Classic Italian Cuisine, the next book in STC's series with The International Culinary Center.

  • Knihapevná vazba
    2 424 Kč
    Více než 30 dní

Larousse Gastronomique, Octopus Publishing Group, 2011
Larousse Gastronomique 
EN

"Larousse Gastronomique", the world's classic culinary reference book, is known for its authoritative and comprehensive collection of recipes. Here it is brought up to date for 2009 in an attractive edition containing over 900 new colour and black...

  • Knihapevná vazba
    1 840 Kč
    Skladem 1 ks

The French Laundry, Per Se - Thomas Keller, Artisan Division of Workman, 2020
The French Laundry, Per Se 
EN

When The French Laundry Cookbook was published in 1999 (five years after the opening of the French Laundry restaurant), it broke the mold of all previous cookbooks...

  • Knihapevná vazba
    1 827 Kč
    Více než 30 dní

I Love New York - Daniel Humm, Will Guidara, Francesco Tonelli, Random House, 2013
I Love New York 
EN

From the acclaimed team behind Manhattan's three-Michelin-starred Eleven Madison Park restaurant comes this deluxe cookbook showcasing the foods, ingredients, and culinary history of New York...

  • Knihapevná vazba
    1 548 Kč
    Skladem 1 ks

Under Pressure - Thomas Keller, Artisan Division of Workman, 2012
Under Pressure 
EN

In "Under Pressure", Thomas Keller shows us how sous vide, which involves packing food in airtight plastic bags and cooking at low heat, achieves results that other cooking methods simply cannot - in flavour and precision. For example, steak that ...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    826 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba s přebalem
    1 512 Kč
    Skladem 1 ks

Jean-Francois Piege - Jean-Francois Piege, Stephane de Bourgies, Flammarion, 2015
Jean-Francois Piege 
EN

Two Michelin–starred chef Jean-François Piège divulges more than 300 recipes from his exceptional restaurant, with suggestions for combining key ingredients into inventive menus. Visitors to award-winning chef ...

  • Knihapevná vazba
    1 379 Kč
    Do 3 – 6 dnů

Chef, La Grenouillere - Alexandre Gauthier, Stewart Tabori & Chang, 2014
Chef, La Grenouillere 
EN

Since 2003, Alexandre Gauthier has been the chef at La Grenouillere, a sixteenth-century farmhouse by the river Canche. There, he creates a highly personal cuisine, a snapshot of every season. Powerful, warm, sensuous, earthy yet delicate...

  • Knihapevná vazba
    1 358 Kč
    Skladem 1 ks

The Complete Asian Cookbook - Charmaine Solomon, Hardie Grant, 2016
 
The Complete Asian Cookbook - Charmaine Solomon, Hardie Grant, 2014
The Complete Asian Cookbook 
EN

This is an updated edition of Charmaine Solomon's influential and iconic The Complete Asian Cookbook. Instantly heralded as a classic when it was first published in 1976, The Complete Asian Cookbook covers 800 classic ...

  • Knihapevná vazba
    1 294 Kč
    Do 3 – 6 dnů

Septime, La Cave, Clamato, Dune île - Bertrand Grebaut, Phaidon, 2021
Septime, La Cave, Clamato, Dune île 
EN

French cuisine for today's kitchens. An evocative, intimate food monograph by the duo behind one of the most acclaimed restaurant collections in France - the Michelin starred restaurant group that has moved French cuisine from the ceremony...

  • Knihapevná vazba
    1 278 Kč
    Více než 30 dní
Mexico from the Inside Out - Enrique Olvera, Phaidon, 2015
Mexico from the Inside Out 
EN

The debut book from Mexico's best chef, Enrique Olvera of Pujol, pioneer of contemporary, authentic Mexican food and global gourmet influencer. As featured on Good Morning America...

  • Knihapevná vazba
    1 277 Kč
    Skladem 1 ks

The Food of Morocco - Paula Wolfert, Bloomsbury, 2012
The Food of Morocco 
EN

Paula Wolfert's name is synonymous with revealing the richres of authentic Mediterranean cooking, especially the cuisine of Morocco. In The Food of Morocco, she brings to bear more than forty years of experience of, love of, and original research...

  • Knihapevná vazba
    1 231 Kč
    Více než 30 dní

Daniel - Daniel Boulud, Sylvie Bigar, Grand Central Publishing, 2013
Daniel 
EN

Daniel Boulud, one of America's most respected and successful chefs, delivers a definitive, yet personalcookbook on his love of French food. From coming of age as a young chef to adapting French cuisine to American ingredients and tastes, ...

  • Knihapevná vazba
    1 215 Kč
    Více než 30 dní

Liptov Kuchyňa starých materí - Iveta Zuskinová, Spoločnosť priateľov Múzea liptovskej dediny, 2023
Liptov Kuchyňa starých materí 
SK

Súčasná etnológia a kultúrna antropológia považuje tradičnú kuchyňu spoločenstiev ľudí za jeden z ich najvýznamnejších identifikačných znakov a zasadzuje sa za jej zdokumentovanie a zachovanie pre budúce generácie...

  • Knihapevná vazba
    1 212 Kč
    Skladem 1 ks

Vietnamese Home Cooking - Charles Phan, Aurum Press, 2013
 
Vietnamese Home Cooking - Charles Phan, Ten speed, 2015
Vietnamese Home Cooking 
EN

When Charles Phan opened his now-legendary restaurant, The Slanted Door, in 1995, he introduced American food lovers to a new world of Vietamese food: robustly flavoured, subtly nuanced, authentic yet influenced by local ingredients and...

  • Knihapevná vazba
    1 199 Kč
    Do 19 dnů

The Complete Book of French Cooking - Vincent Boué, Hubert Delorme, Flammarion, 2023
The Complete Book of French Cooking 
EN

Legendary chef Paul Bocuse described this essential guide as “an invaluable kitchen companion” for novice and established cooks...

  • Knihapevná vazba
    1 195 Kč
    Skladem 1 ks

Creole - Babette de Roziéres, Phaidon, 2010
 
Creole - Babette de Rozières, Phaidon, 2017
Creole 
EN

Creole is a sumptuous celebration of this unique and much-loved style of cooking. The heritage of French, Spanish and African settlers, Creole cookery takes the best of these cuisines and combines them with native American ...

  • Knihabrožovaná vazba
    770 Kč
    Více než 30 dní

Manu, Recipes and Stories from My Brazil - Manoella Buffara, Phaidon, 2023
Manu, Recipes and Stories from My Brazil 
EN

The story, inspiration, and recipes behind Latin America's Best Female chef (2022) and her eponymous restaurant in Curitiba...

  • Knihapevná vazba
    1 182 Kč
    Skladem 1 ks

Eataly, Contemporary Italian Cooking - Oscar Farinetti, Phaidon, 2023
Eataly, Contemporary Italian Cooking 
EN

The best modern Italian recipes from the largest and most prestigious Italian marketplace in the world...

  • Knihapevná vazba
    1 181 Kč
    Do 16 – 21 dnů

The Silver Spoon Classic - The Silver Spoon Kitchen, Phaidon, 2019
The Silver Spoon Classic 
EN

A luxurious collection of the best recipes from the world's leading Italian cookbook - with all new photography and design First published in 1950, Il Cucchiaio d'Argento, or its English-language offspring The Silver Spoon, is the ultimate compilation...

  • Knihapevná vazba
    1 178 Kč
    Více než 30 dní


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„A tak se snažím být laskavý ke všemu, co vidím, a ve všem, co vidím, vidím jeho.“

Malý život - Hanya Yanagihara, 2017
Malý život
Hanya Yanagihara