Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Šikmý kostel: Třetí díl - Karin Lednická, Bílá vrána, 2024

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Druh potravin
Další možnosti
Typ diety
Další možnosti
Úprava jídla
Další možnosti
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Další možnosti
Původ
Další možnosti
Autor
Další možnosti
Nakladatel
Další možnosti
Série
Další možnosti
Edice
Další možnosti
Vazba
Použité filtry
Zrušit filtry
Moderní asijská kuchařka - Kolektiv autorů, Slovart CZ, 2007
Moderní asijská kuchařka
  • Autorský kolektiv

Ázijská kuchyňa má vyše tisícročnú tradíciu. Napriek tomu objavil západný svet jej kúzlo až nedávno...


Culinaria Itálie - Claudia Piras, Slovart CZ, 2006
Culinaria Itálie

Culinaria Itálie vás na 496 stránkach spolu s 1295 farebnými fotografiami zasvätene zoznámi s nielen pestrosťou regionálnych kuchýň, ale tiež so všetkými talianskymi krajmi a zvykmi ich obyvateľov od hrebeňa Álp až po špičku taliankej topánky...


S Italem v kuchyni - Emanuele Ridi, Magazine, 2010
S Italem v kuchyni

76 originálních receptů italské kuchyně od Emanuela Ridiho, které vás uchvátí. Pro Emanuelovo vaření jsou typické kvalitní, autentické a čerstvé přísady...


Bon appétit! - kuchařka z edice Apetit na cestách - Francie, BURDA Media 2000, 2013
Bon appétit! - kuchařka z edice Apetit na cestách - Francie

Časopis Apetit uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na mezinárodní kuchyně. Po kuchařce věnované italské kuchyni je tady další přírůstek - kuchařka plná francouzských lahůdek a delikates. Kniha s názvem Bon appétit aneb Lekce francouzské...


Umění francouzské kuchyně - Julia Child, Louisette Bertholl, Simone Beck, Jota, 2014
Umění francouzské kuchyně

Pokud máte rádi dobré jídlo a alespoň občas si něco uvaříte, určitě vás už napadlo, jaké by to bylo, kdybyste si připravili nějakou skutečnou francouzskou specialitu podle zaručeně pravého francouzského receptu...


Moderní kuchyně - Alena Řezníčková, Grada, 2003
Moderní kuchyně

"Zlepšily se dispozice kuchyní, preferuje se jiný vzhled dvířek, zvýšily se nároky na spotřebiče. Módní je spojení kuchyně s dalším obytným prostorem, ustoupil zájem o rustikální a jinak zdobná provedení dvířek...


Provence (Škola provensálské kuchyně) - Gui Gedda, Marie-Pierre Moineová, Slovart CZ, 2013
Provence (Škola provensálské kuchyně)

Gui Gedda, ktorý sa v Provence narodil a vyrástol, je považovaný za guru provensálskeho stravovania. Zavedie vás na rybí trh, do tradičnej pekárne, k výrobcom syrov, dozviete sa od neho, ako miestni ľudia získavajú zo surovín najlepšie chute a vône...


Provence - Gui Gedda, Marie-Pierre Moineová, Slovart CZ, 2009
Provence

Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně. Kniha koncipovaná jako týdenní škola vaření nám umožní vychutnat si nádhernou autentickou chuť Středomoří...


Tisíc dnů v Toskánsku - Marlena de Blasi, Jota, 2018
Tisíc dnů v Toskánsku

Americká šéfkuchařka Marlena de Blasi má dvě životní vášně - lásku a jídlo. Obojí nachází v míře vrchovaté v toskánské vesničce San Casciano dei Bagni, kam se přestěhuje z Benátek se svým...


Prostřeno bez servítků - Zdeněk Pohlreich, Sevruga, 2016
Prostřeno bez servítků

Jedna z prvních a zároveň nejúspěšnější kuchařka známého šéfkuchaře si zasloužila po šesti letech oživit. Vrací se v nové upravené podobě, moderní grafické úpravě, s pečlivě popsanými recepty a aktualizovanou biografií...

Nejbarevnější kuchařka KAMU - Kamila Rundusová, KAMU - Kamila Rundusová, 2017
Nejbarevnější kuchařka KAMU

Nejbarevnější kuchařka je určena všem, kteří milují jídlo, život, cestování a hledání nových pestrých chutí a vůní. Všem, kteří rádi objevují barevné světové kultury skrze jídlo, baví je příběhy a nebojí se experimentovat. Je to knížka plná tradičních...


Sešit s tátovými recepty - Jacky Durand, Host, 2020
Sešit s tátovými recepty

Pan Henri je neobyčejný kuchař, jeden z těch, kteří svým uměním potěší vaše chuťové pohárky. Vede francouzské bistro, které nabízí svým zákazníkům vše, po čem touží… tedy na talíři. Jednou věcí si je Henri jistý — jakmile tu už nebude on, bistro skončí...


Wok, Vemag, 2016
Wok

Lahodné pokrmy připravované ve woku se v posledních letech rozšířily do celého světa. Krátká a šetrná tepelná úprava je zárukou zdravého pokrmu a exotická koření otvírají cestu k novým chuťovým zážitkům...


Suši dieta - Pro dlouhý a zdravý život - Makiko Sano, Ikar CZ, 2014
Suši dieta - Pro dlouhý a zdravý život

Jak to Japonky dělají, že jsou stále štíhlé? Jejich strava je zdravá, chutná a pomáhá při hubnutí. Co a kdy jíst je zakotveno v tradici a založeno na neodmyslitelných přísadách, k nimž patří rýže, miso, wasabi, ryby, čaj…


Čínská kuchyně v redukční variantě, Sdružení MAC
Čínská kuchyně v redukční variantě

Výhody i rizika čínské kuchyně z obecně redukčního hlediska. 42 receptů na teplá i studená jídla respektujících pravidla správné výživy. Recepty jsou sestaveny tak, aby jídla byla co nejméně kalorická...


Dvanáct chutí roku - Martin Jiskra, Ikar CZ, 2011
Dvanáct chutí roku

S velkou invencí proměňuje šéfkuchař hotelu Aquapalace tradiční českou kuchyni, aby byla srovnatelná se špičkovou gastronomií. Pečený bažant, škvarkové placky, zvěřinový vývar, vepřový guláš, kyselo,...


Saveur: Šťastná italská kuchyně, Edice knihy Omega, 2017
Saveur: Šťastná italská kuchyně

Z redakce oblíbeného amerického kulinářského časopisu, přichází i nová kultovní italská kuchařka, která nabízí 100 receptů z archivů redaktorů časopisu. Fantastické recepty jsou doplněné krásnými barevnými fotografiemi a zajímavostmi o celosvětově...


2000 receptů české a zahraniční kuchyně - Kolektiv autorů, Vašut
2000 receptů české a zahraniční kuchyně
  • Autorský kolektiv

Zdravá jídla z vaší zahrádky, pochoutky pro slavnostní příležitosti, speciality pro labužníky, to nejlepší z kuchyně našich babiček.


Vaříme ve woku - Maso, Svojtka&Co., 2009
Vaříme ve woku - Maso

Pro milovníky masa a drůbeže je pánev wok nepostradatelná. Pro úpravu masa sotva najdeme zdravější postup. Vaření na pánvi je rychlé a šetrné, protože smažíme při vysoké teplotě a na velmi malém množství tuku...


Jak vaříme u Matěje - Jan Punčochář, Šulc - Švarc, 2023
Jak vaříme u Matěje

První kuchařka šéfkuchaře Jana Punčocháře přináší recepty tradiční i moderní česko-rakouské kuchyně, tak jak je se svým týmem vaří v restauraci U Matěje. Polévky, předkrmy, hlavní chody i dezerty ze sezonních surovin jsou obohacené o...



Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Jestli něco dělá ze světa peklo, tak naše očekávání, že by to měl být ráj.“

Prokletí - Chuck Palahniuk, 2012
Prokletí
Chuck Palahniuk