Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Šikmý kostel: Třetí díl - Karin Lednická, Bílá vrána, 2024

Nejlepší z kategorie: s českým původem přečtené v českém jazyku kuchařky dle národní kuchyně

Použité filtry
Zrušit filtry
S Italem v kuchyni - Emanuele Ridi, Magazine, 2010
S Italem v kuchyni

76 originálních receptů italské kuchyně od Emanuela Ridiho, které vás uchvátí. Pro Emanuelovo vaření jsou typické kvalitní, autentické a čerstvé přísady...


Prostřeno bez servítků - Zdeněk Pohlreich, Sevruga, 2016
Prostřeno bez servítků

Jedna z prvních a zároveň nejúspěšnější kuchařka známého šéfkuchaře si zasloužila po šesti letech oživit. Vrací se v nové upravené podobě, moderní grafické úpravě, s pečlivě popsanými recepty a aktualizovanou biografií...


Jak vaříme u Matěje - Jan Punčochář, Šulc - Švarc, 2023
Jak vaříme u Matěje

První kuchařka šéfkuchaře Jana Punčocháře přináší recepty tradiční i moderní česko-rakouské kuchyně, tak jak je se svým týmem vaří v restauraci U Matěje. Polévky, předkrmy, hlavní chody i dezerty ze sezonních surovin jsou obohacené o...


Bravo, šéfe! Dalibor Navrátil vaří francouzskou kuchyni - Dalibor Navrátil, Ikar CZ, 2010
Bravo, šéfe! Dalibor Navrátil vaří francouzskou kuchyni

Francouzskou gastronomii má zkrátka pod kůží. Je skromný, přestože už má jméno, je nositelem rytířského řádu Chaine des Rotisseurs za přínos k moderní gastronomii a dobré jméno zajistil již několika restauracím...


Sladce, slaně, boubelatě - Martina Kynstlerová, Došel karamel, 2022
Sladce, slaně, boubelatě

Veselá, ukecaná, poctivá a boubelatá. Martinu Kynstlerovou, vítězku populární soutěže, jste v televizi nemohli přehlédnout. A tak jako se Martina ráda směje, se stejným nadšením se vrhá do nových i vyzkoušených receptů...


Mňam Česko! - Petra Slušňáková Mejsnar, CZECH NEWS CENTER, 2022
Mňam Česko!

MŇAM ČESKO! Jedinečný ilustrovaný průvodce 14 kraji České republiky. Inspirujte se 196 rodinnými výlety za poznáním, tradicemi, řemesly a českým folklorem. A jelikož na každém výletě vyhládne, najdete v MŇAM ČESKO! také...


Léto s Italem - Emanuele Andrea Ridi, Olympia, 2012
Léto s Italem

V této knize najdete kus Itálie. Můžete sedět doma v obýváku a kolem vás budou létat rackové, ucítíte vůni slaného moře a uslyšíte vlny, jak se lámou skály...


Vše sváteční - Iveta Fabešová, Marie Janků-Sandtnerová, Marek Bartoš (ilustrátor), XYZ, 2022
Vše sváteční

Sladkosti Ivety Fabešové patří mezi nejzářivější hvězdy na českém cukrářském nebi. A když se tato skvělá cukrářka nechá inspirovat tradičními recepty od Marie Sandtnerové, vzniknou přímo pohádkové výtvory. Čekají na vás...


S vařečkou kolem světa - Roman Vaněk, Ikar CZ, 2011
S vařečkou kolem světa

Zakladatel PRAKUL a porotce oblíbené televizní gastroshow na svých cestách ochutnal cizokrajné speciality a navštívil stovky restaurací, takže mohl poznávat a srovnávat...


Jíme zdravě o Vánocích, Jíme zdravě, 2021
Jíme zdravě o Vánocích

Vánoce bez obvyklých 5 kil navíc? Víme, jak na to! Novinka Jíme zdravě o Vánocích je pro všechny, kteří si chtějí užít klasické české svátky bez výčitek, a přitom nepřibrat. Dobré jídlo k Vánocům prostě patří...

Příručka jadranské snoubenky - Blanka Čechová, Opravdu skvělé nakladatelství, 2020
Příručka jadranské snoubenky

Že nevíte, co se skrývá pod tajemnými názvy jídel pastašuta nebo bajadéra? V této knize se to dozvíte a získáte i tajné recepty dalmatských hospodyň. Zprostředkuje vám je pravá dalmatská ljubavna priča, lovestory mezi Češkou, která...


Kouzelný tvarůžek - Luboš Švehelka, Paseka, 2005
Kouzelný tvarůžek

Kuchařka obsahující přes 100 receptů, v nichž základní surovinou je jeden z pokladů české kuchyně - olomoucký tvarůžek, nazývaný v Čechách tvarůžek...


Taste of Red - Adam Dvořák, Došel karamel, 2022
Taste of Red

Adam Dvořák není klasický český foodbloger. Nejí moc zdravě, miluje kolu, nepeče chleba, nepozná drobné nuance v odrůdách kávy, a dokonce se ani neotužuje! Přesto z něj jeho vtip a neotřelé recepty (především neotřele napsané)...


Vintage kitchen - Pavla Janečková, CPRESS, 2022
Vintage kitchen

Ke všem jídlům světa a k jejich ingrediencím se váže historie dlouhá jako lidstvo samo. Každý pokrm musel být v nějakém okamžiku poprvé připraven, čímž se zrodil recept, jenž byl po generace dále předáván, upravován, a jindy...



Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Existuje teorie, která tvrdí, že kdyby jednou někdo přišel na to, k čemu vesmír je a proč tu je, vesmír by okamžitě zmizel a jeho místo by zaujalo něco ještě mnohem bizarnějšího a nevysvětlitelnějšího. Existuje jiná teorie, která tvrdí, že už se to stalo.“