Učebnice pro střední školy
- Jan Racek
- kolektiv
Učebnice obsahuje návody ke kreslení výkresů zdravotních instalací. Seznamuje se základy stavebních výkresů v rozsahu potřebném pro zdravotní instalace. Dále se zabývá vlastní prací na projektech a výkresech vodovodů, plynovodů,...
-
Knihabrožovaná vazba369 KčSkladem 1 ks
Kniha je určena studentům 4. ročníku SPŠ stavebních a je posledním dílem souboru učebnic pozemního stavitelství. Kniha seznamuje zejména s tématy, která syntetizují poznatky t konstrukcí a technologií obsažených v předcházejících dílech. Zahrnuje...
Tato kniha je novým přepracováním učebnice stavební mechaniky vydané v roce 1985. Kniha je určena studentům SPŠ stavebních, poslouží však i pracovníkům ve stavebnictví při řešení konkrétních úkolů stavební mechaniky...
-
Knihabrožovaná vazba284 KčDo 4 dnů
Publikace je určena žákům 3. ročníku SOU, učební obor instalatér a dále všem zájemcům o danou tematiku. Kniha je autorem aktualizována a přepracována dle rámcových vzdělávacích plánů. Seznamuje čtenáře s parními otopnými soustavami...
-
Knihabrožovaná vazba388 KčDo 5 – 10 dnů
Učebnice tematicky navazuje na titul Betonové konstrukce I. Její náplní je problematika navrhování monolitických vyztužených betonových konstrukcí pozemních staveb...
-
Knihabrožovaná vazba239 KčDo 13 – 18 dnů
Předkládaná učebnice, která je určena pro 3.ročník středních odborných škol stavebních, je zpracována v souladu s rámcovým vzdělávacím č. 36-47-M/001 Stavebnictví, zaměření vodohospodářské stavby, a s učebními plány a osnovami předmětu...
Učebnice seznamuje žáky s tesařskými výrobky pro výplně otvorů, s tesařskými pracemi při zabezpečování výkopů, stavbě lešení a bednění pro betonářské a železobetonářské konstrukce...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Učebnici pro učební obor truhlář, ale i pro další odborníky, zabývající se zpracováním dřeva. Kniha je didakticky členěna podle učebních osnov platných pro truhláře, stavební truhláře, obráběče dřeva, sklenáře a další stavební profese v SRN...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
- Autorský kolektiv
Hlavní část učebnice je věnována technologiím zpracování masa v masném průmyslu, včetně výroby konzerv, polotovarů a zpracování tuků. Samostatné kapitoly pak pojednávají o zpracování drůbeže ryb a...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle