Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Hora v moři - Ray Nayler, Host, 2024

Kuchařky od nakladatelství W. W. Norton & Company

Použité filtry
Zrušit filtry
The Necronomnomnom - Mike Slater, Thomas Roache, W. W. Norton & Company, 2019
The Necronomnomnom 
EN

Reading about the slime-covered, non-Euclidean ruins of R'lyeh or the squamous, tentacled deity who slumbers there would make anyone hungry...

  • Knihapevná vazba
    634 Kč
    Skladem 3 ks

The Food Lab - J. Kenji López-Alt, W. W. Norton & Company, 2015
The Food Lab 
EN

A grand tour of the science of cooking explored through popular American dishes, illustrated in full color. Ever wondered how to pan-fry a steak with a charred crust and an interior that's perfectly medium-rare from edge to ...

  • Knihapevná vazba
    1 312 Kč
    Více než 30 dní
  • Přečtenámírně opotřebovaná
    696 Kč
    Skladem

Liquid Intelligence - Dave Arnold, W. W. Norton & Company, 2014
Liquid Intelligence 
EN

In Dave Arnold s world, the shape of an ice cube, the sugars and acids in an apple, and the bubbles in a bottle of champagne are all ingredients to be measured, tested, and tweaked...

  • Knihapevná vazba
    944 Kč
    Více než 30 dní

The Wok : Recipes and Techniques - J. Kenji Lopez-Alt, W. W. Norton & Company, 2022
The Wok : Recipes and Techniques 
EN

J. Kenji Lopez-Alt's debut cookbook, The Food Lab, revolutionised home cooking, selling more than half a million copies with its science-based approach to everyday foods...

  • Knihapevná vazba
    1 059 Kč
    Více než 30 dní

Vegetarian Viet Nam - Cameron Stauch, W. W. Norton & Company, 2018
Vegetarian Viet Nam 
EN

Meatless Vietnamese cooking for vegetarians and omnivores alike. In the years he spent living and cooking in Vietnam, Cameron Stauch learned about a tradition of vegetarian Vietnamese cuisine that is light and full of flavor. Based on recipes...

  • Knihapevná vazba
    746 Kč
    Do 14 – 19 dnů

Paté, Confit, Rillette - Brian Polcyn, Michael Ruhlman, W. W. Norton & Company, 2019
Paté, Confit, Rillette 
EN

The best-selling team behind Charcuterie further deepens our understanding of an ancient craft. An instant classic, Pâté, Confit, Rillette will delight chefs and home cooks eager for knowledge of the most accessible charcuterie...

  • Knihapevná vazba
    928 Kč
    Skladem 1 ks

Plant-Based Meats - Robin Asbell, W. W. Norton & Company, 2019
Plant-Based Meats 
EN

Mock meats have progressed way beyond basic seitan, and reducing your meat consumption is easier than ever before with these realistic alternatives. With a handy guide to ingredients, cooking methods, and the basic flavor profiles behind what makes "meat"

  • Knihabrožovaná vazba
    652 Kč
    Skladem 1 ks

Shrubs - Michael Dietsch, W. W. Norton & Company, 2016
Shrubs 
EN

Michael Dietsch took the mixology community by storm when he brought back a popular drink from colonial times, the shrub. Not the green, leafy kind that grow in the ground...

  • Knihapevná vazba
    415 Kč
    Více než 30 dní

Bar Chef - Christiaan Rollich, Carolynn Carreño, Suzanne Goin, Caroline Styne, W. W. Norton & Company, 2017
Bar Chef 
EN

Celebrated Los Angeles bartender Christiaan Roellich approaches a drink the way a master chef approaches a dish: he draws on high-quality seasonal ingredients to create cocktails for every occasion....

  • Knihapevná vazba
    694 Kč
    Skladem 1 ks

BraveTart - Stella Parks, W. W. Norton & Company, 2017
BraveTart 
EN

From an award-winning pastry chef and a James Beard Award nominated writer for Serious Eats, foolproof recipes and a fresh take on the history of American desserts, from chocolate chip cookies to toaster pastries...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané
Art of the Pie - Kate McDermott, Andrew Scrivani, W. W. Norton & Company, 2016
Art of the Pie 
EN

Pie-making should be simple and fun. Kate McDermott has taught this and made pies with thousands of people across the country at her Pie Camps. Her confidence comes through in every recipe, and will inspire readers to don an apron, grab a rolling pin, ...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Charcuterie - Michael Ruhlman, Brian Polcyn, W. W. Norton & Company, 2005
Charcuterie 
EN

Charcuterie - a culinary specialty that originally referred to the creation of pork products such as salami, sausages and prosciutto - is true food craftsmanship, the art of turning preserved food into items of beauty and taste...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„V tajemstvích je síla. A ta síla slábne, když se o ně někdo rozdělí, takže je nejlepší, když se tajemství udržují, a udržují se pořádně. Když se o tajemství podělíš, o opravdová tajemství, o ta důležitá, dokonce jen s jedním jediným člověkem, změní je to. Když si je napíšeš, je to ještě horší, protože se nedá odhadnout, kolik lidí je uvidí na papíře, ať jsi s tím sebeopatrnější. Takže když už máš tajemství, je opravdu nejlepší je udržovat, jak pro jejich vlastní dobro, tak pro tvoje.“

Noční cirkus - Erin Morgenstern, 2020
Noční cirkus
Erin Morgenstern