Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

Na téma potraviny s českým původem kuchařky

Použité filtry
Zrušit filtry
Proč se klepou řízky - Vladimír Mikeš, Václav Johanus (Ilustrátor), Dokořán, 2023
Proč se klepou řízky

Příprava jídla a jeho konzumace je pro většinu z nás oblíbenou činností. Ne nadarmo vychází neustále velké množství nejrůznějších kuchařských knih plných tradičních či experimentálních receptů...

  • Knihabrožovaná vazba
    227 Kč
    Skladem 2 ks
  • 199 Kč
    Ihned ke stažení

O výživě - Andrea Jakešová, Veronika Pourová, Pointa, 2022
 
O výživě - Andrea Jakešová, Veronika Pourová, Pointa, 2019
O výživě

Jsou éčka opravdu škodlivá? Fungují detoxy? Jaká úskalí skrývají populární diety? Jak porozumět složení potravin a jak mít každý den na talíři jen to nejlepší? Bojovnice za pravdu o zdravé výživě znají odpovědi...

  • Knihabrožovaná vazba
    355 Kč
    Do 23 – 28 dnů
  • 349 Kč
    Ihned ke stažení

Chci konečně zhubnout - Alexandra Rohlíková, Esence, 2021
Chci konečně zhubnout

Většina žen a taky pár mužů chce někdy v životě zhubnout. Jsou ale řešením zázračné diety, které nás donutí vynechat z jídelníčku všechno, co jedí ostatní? Diety, po kterých zase rychle přibereme všechno zpátky...

  • Knihapevná vazba
    239 Kč
    Do 5 – 7 dnů

Sladařství - Gabriela Basařová, Havlíček Brain Team, 2023
Sladařství

Kniha pojednává o celém procesu výroby sladu, který je základní surovinou pro výrobu piva. V úvodu je stručný přehled historie přípravy sladu od primitivní výroby v domácnostech, v době řemeslné produkce a od počátků průmyslové...

  • Knihapevná vazba
    913 Kč
    Do 2 – 3 dnů

Ryby na talíři, Vašut, 2023
Ryby na talíři

Rybí maso je zdravé, to je známá věc. A přitom není ryba jako ryba: Existují křehké, aromatické ryby s jemnou chutí jako pstruh, ale také intenzivně chutnající druhy jako losos nebo okoun. Některé mají pevné maso (např. mořčák)...

  • Knihabrožovaná vazba
    189 Kč
    Do 2 – 3 dnů

Beze ztrát - Oldřich Navrátil, Luboš Rychvalský, Esence, 2023
Beze ztrát

Všechny potraviny se dají nápaditě zpracovat do posledního kousku – a Oldřich Navrátil s Lubošem Rychvalským vás o tom přesvědčí. V rubrice Beze ztrát oblíbeného RECEPTÁŘE PRIMA NÁPADŮ pravidelně ukazují nejrůznější recepty...

  • Knihaflexi vazba
    263 Kč
    Skladem 1 ks

Babské rady profesorky Strunecké - Anna Strunecká, Almi, 2021
Babské rady profesorky Strunecké

Aktualizované a rozšířené vydání o problematice Covid19. Babské rady profesorky Strunecké poskytují čtenářům stručné, ale srozumitelné informace o levných a zdravých potravinách, o jídle jako léku v prevenci rakoviny...

  • Knihapevná vazba
    229 Kč
    Skladem 2 ks


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Dětství je továrna na lži, které mají neukončené trvání.“

Tíživá láska - Elena Ferrante, 2018
Tíživá láska
Elena Ferrante