Přeskočit na hlavní obsah
Lovec draků - Khaled Hosseini, Argo, 2024
Jozef Karika: Černý rok. Argo, 2024

Zúžit výběr

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Typ diety
Druh potravin
Jazyk
Další možnosti
Téma
Další možnosti
Pro koho
Původ
Autor
Další možnosti
Nakladatel
Další možnosti
Série
Vazba
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Staropražská kuchařka - Viktor Faktor, Práh, 2018
Staropražská kuchařka 
RU

Více dárkový předmět a kuriozita než klasická kuchařka, a přece se můžete zároveň inspirovat spoustou prastarých receptů, které znovu objevil nedávno zesnulý znalec historické kuchyně Viktor Faktor...

  • Knihapevná vazba
    277 Kč
    Do 5 – 10 dnů

Tradiční česká kuchyně - Viktor Faktor, Práh, 2010
Tradiční česká kuchyně 
RU

Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích...

  • Knihapevná vazba
    319 Kč
    Do 5 – 10 dnů

La cocina checa - Harald Salfellner, Vitalis, 2022
La cocina checa 
ES

Kdo ještě neokusil báječnou kulajdu, dršťkovou či škubánky a lívance a vdolky zná spíš z doslechu, tak pro toho je tahle kulinární jízda do vnitrozemí Čech přesně ta správná věc.

  • Knihapevná vazba
    351 Kč
    Skladem 1 ks

Cocina checa - Magdalena Wagnerová, Petr Sýkora, Plot, 2016
Cocina checa 
ES

Las mejores recetas de la cocina tradicional checa. Los checos siempre comían con muchas ganas. Las mujeres checas han adquirido fama como excelentes cocineras, ya que su “arte” se basa en recetas tradicionales, ingredientes auténticos y métodos...

  • Knihapevná vazba
    231 Kč
    Do 5 – 10 dnů
Nutrición energética y salud - Jorge Perez-Calvo Soler, DeBols!llo, 2015
Nutrición energética y salud 
ES

Esta obra, fruto de veintitrés años de experiencia en terapias basadas en la dieta, sienta las bases para una alimentación con sentido: explica los efectos de los alimentos en el cuerpo, el psiquismo y el sistema energético corporal la ...

  • Knihabrožovaná vazba
    468 Kč
    -5 %
    Více než 30 dní

Česká kuchyně - Lea Filipová, Slovart, 2017
Česká kuchyně 
RU

Česká kuchařka v ruštině. Přehledně napsané postupy, velké množství rad a obměn základních receptů, barevné fotografie důležitých fází přípravy i podávání jídel.

  • Přečtenávýborný stav
    37 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    94 Kč
    Do 6 – 10 dnů

Nakormite sebja do strojnosti - Antónia Mačingová, Antonialifestyle28, 2014
Nakormite sebja do strojnosti 
RU

Jedlá v 28dňovom programe sú zostavené tak, aby ste si doplnili živiny, ktoré metabolizujú tuk a posilňujú imunitný systém. Kedže je to proces, autorka doporučuje, aby ste sa zvážili a zmerali na začiatku a potom až na konci programu...

  • Knihapevná vazba
    294 Kč
    Do 4 – 6 dnů

Domashniy khlib - Ibán Yarza, Vivat, 2021
Domashniy khlib 
UK

Naymahichnishyy i naytsikavishyy moment pryhotuvannya khliba vdoma — sposterihaty krizʹ sklo dukhovky, yak tisto zbilʹshuyetʹsya v obʺyemi, pidrumʺyanyuyetʹsya y peretvoryuyetʹsya na smachnu palyanytsyu...

  • Knihapevná vazba
    492 Kč
    -5 %
    Skladem 2 ks

Češskaja kuchnja - Harald Salfellner, Vitalis, 2022
Češskaja kuchnja 
RU

Kdo ještě neokusil báječnou kulajdu, dršťkovou či škubánky a lívance a vdolky zná spíš z doslechu, tak pro toho je tahle kulinární jízda do vnitrozemí Čech přesně ta správná věc.

  • Knihapevná vazba
    349 Kč
    Do 6 – 10 dnů

Cocina Checa - Lea Filipová, Slovart CZ, 2014
Cocina Checa 
ES

El delicioso y perfumado asado de cerdo con col agridulce rehogada y knedlik, el solomilo con salsa de nata adornado con una rodaja de limón y arándanos rojos, el ganso...

  • Knihapevná vazba
    94 Kč
    Do 9 – 12 dnů
Las mejores recetas de la cocina imperial - Gabriela Salfellner, Harald Salfellner, Vitalis, 2018
Las mejores recetas de la cocina imperial 
ES

Na celé zeměkouli se dnes vaří a pečou speciality, jež mají svůj původ v zemích rakouské monarchie. Velká porce vynalézavosti, okořeněná několika pořádnými špetkami českého a maďarského kuchařského umění, dala vzniknout...

  • Knihabrožovaná vazba
    238 Kč
    Skladem 1 ks

Cocina tradicional checa - Viktor Faktor, Práh, 2010
Cocina tradicional checa 
ES

Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce...

  • Knihapevná vazba
    271 Kč
    Do 5 – 10 dnů

Cool Cooking Pret|A|Diner, Te Neues, 2008
Cool Cooking Pret|A|Diner 
EN

Star chef, Tim Raue—in collaboration with K&K head chef Kay Schoeneberg—show just how stylish organic dining can be. Serving the fresh taste of nature on a silver platter, these artistic dishes are accompanied by exquisite wines from organic winemakers...

  • Knihaflexi vazba
    Vyprodané

Книга вдохновения - Darja Levina, ID Komsomoľskaja pravda, 2022
Книга вдохновения 
RU

Путешествие в мир красоты! Дарья Левина – ма&

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Las mejores recetas checas - Harald Salfellner, Vitalis, 2018
Las mejores recetas checas 
ES

Stejně jako před dávnými časy, za dob císařů, přijíždějí i dnes turisté do České republiky, aby okusili chutné speciality, jako jsou třeba jemné delikatesy ze světově proslulých lázní Karlových Varů, Mariánských a...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Cocina checa - Lea Filipová, Slovart, 2005
Cocina checa 
ES

Přeloženo z češtiny?. Obsahuje rejstřík

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Lučšie češskie recepty - Harald Salfellner, Vitalis, 2018
Lučšie češskie recepty 
RU

Stejně jako před dávnými časy, za dob císařů, přijíždějí i dnes turisté do České republiky, aby okusili chutné speciality, jako jsou třeba jemné delikatesy ze světově proslulých lázní Karlových Varů, Mariánských a...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Lučšije recepty imperskoj kuchni - Gabriela Salfellner, Harald Salfellner, Vitalis, 2018
Lučšije recepty imperskoj kuchni 
RU

Na celé zeměkouli se dnes vaří a pečou speciality, jež mají svůj původ v zemích rakouské monarchie. Velká porce vynalézavosti, okořeněná několika pořádnými špetkami českého a maďarského kuchařského umění, dala vzniknout...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Ať člověk utíká, jak chce, sobě samému neunikne. Je to jako se stínem. Pořád se vás to drží.“

Po otřesech - Haruki Murakami, 2010
Po otřesech
  • Haruki Murakami