Papírové knihy o zemědělství a potravinářství
Seřadit
- Bestsellery
- Top hodnocení
- Novinky
- Nejdražší
- Nejlevnější
- Nejvyšší sleva
-
311 produktů
Publikace shrnuje hlavní abiotické a biotické poruchy ozimé a jarní pšenice. Kniha je zpracována formou atlasu s vyobrazením a popisem ekonomicky významných chorob, škůdců a abiotických poškození...
-
Knihabrožovaná vazba144 KčDo 1 – 5 dnů
- Jana Dostálová
- Pavel Kadlec
- kolektiv
Výživa a potraviny, zejména jejich kvalita a vliv na zdraví, jsou v současné době předmětem velkého zájmu médií a samozřejmě i veřejnosti. I když stále většina spotřebitelů...
-
Knihabrožovaná vazba556 KčDo 1 – 5 dnů
Pravděpodobně málokdo by předpokládal, že se v první Československé republice v polovině dvacátých let vyprodukovalo až 18,5 % (!) celosvětové produkce surového řepného cukru. Kolektivní monografie skupiny autorů z Katedry hospodářsk
-
Knihapevná vazba266 KčDo 14 – 19 dnů
V knižní publikaci jsou zpracovány aktuální poznatky o minimalizačních a půdoochranných technologiích zpracování půdy a zakládání porostů plodin. Jsou uvedeny příčiny...
-
Knihapevná vazba282 KčSkladem 1 ks
Regenerativní zemědělství je metoda vnímající rostliny a půdní organismy jako společný metabolický systém...
-
Knihabrožovaná vazba735 KčSkladem 1 ks
Na rok 2021 chystáme od Sandora Katze dvojdílné Umění fermentace. Jedná se nejobsáhlejší knihu o fermentaci, co kdy vyšla, psanou opět autorovým neodolatelným způsobem. Pokud jste fanoušci fermentace nebo se o tomto oboru chcete více dozvědět...
-
Knihabrožovaná vazba419 KčSkladem 4 ks
Kolektiv autorů Výzkumného ústavu meliorací a ochrany půdy v.v.i. se v knize zabývá hlavními tématy spojenými s problematikou půdy, ať už se jedná o vymezení pojmů, degradací půdní struktury a jejími příčinami, vodou v půdě a...
-
Knihapevná vazba862 KčSkladem 1 ks
Kniha nabízí přehled škůdců nejběžnějších polních plodin. U každého škůdce je uveden jeho popis, hospodářský význam, způsob ochrany a možnosti záměny. Vše doplňují názorné fotografie...
-
Knihakroužková vazba757 KčSkladem 1 ks
Po téměř dvouletém cyklu lekcí angličtiny zveřejňovaném v týdeníku Zemědělec přicházíme s knihou, která obsahuje všechny lekce rozšířené a doplněné autorem této...
Kniha seznamuje s technickými daty, údržbou, seřizováním a opravami populárních »Crystalů« a jejich následovníků. Na 212 stranách a více než 130 nákresech představuje základní konstrukční jednotky i díly, jejich demontáž i...
-
Knihabrožovaná vazba440 KčDo 1 – 5 dnů
Publikace shrnuje nejnovější poznatky týkající se produkce, užití a ekonomiky brambor. Zahrnuje biologickou charakteristiku bramboru, šlechtění a odrůdovou skladbu...
-
Knihapevná vazba598 KčDo 1 – 5 dnů
Národní zemědělské muzeum za téměř 120 let své činnosti nashromáždilo i sbírku fotografií. V současné době uchovává fotoarchiv Národního zemědělského...
-
Knihapevná vazba581 KčDo 1 – 5 dnů
Zemědělské muzeum vzniklo v roce 1891 na popud pořadatelů Jubilejní výstavy v Praze. Jednotlivé pobočky Národního zemědělského muzea Praha (Kačina, Ohrada, Valtice, Čáslav) jsou zaměřeny...
-
Knihapevná vazba498 KčDo 21 – 26 dnů
Kniha shrnuje principy opatření rozvoje venkova. Nastiňuje vývoj od 90. let 20. stol. do současnosti se soustředěním na podmínky EU a komplexní úděl zemědělských výrobců České republiky. V návaznosti na zemědělský koncept rozvoje...
-
Knihabrožovaná vazba316 KčDo 4 – 5 dnů
Trilogie pěstování lesů nám představila celý významný obor lesního hospodářství jako multidisciplinární obor v novém a důkladně zpracovaném ekologickém pojetí...
-
1 097 KčDo 14 – 19 dnů
Pamatujete masné výrobky vyráběné opravdu především z masa? Chcete si je doma vyrobit? V této knize naleznete 671 původních receptur, používaných v československém masném a konzervárenském průmyslu od 50. let 20. století do roku....
Chcete nahlédnout do kabiny i pod kapotu nejrůznějších typů traktorů? Tak nastartujte svoji zvědavost a pojďte zjistit, z jakých součástek se skládají a co všechno dokážou. Co se dá za takový traktor připojit a jak všestranným pomocníkem umí být? Čeká...
-
Knihapevná vazba182 KčSkladem 4 ks
Kniha Technologie potravin – Přehled tradičních potravinářských výrob vychází jako aktualizovaný a doplněný text knihy Technologie potravin – Co byste měli vědět o výrobě potravin? z roku 2009. Je určena všem, kdo mají zájem....
-
Knihabrožovaná vazba607 KčSkladem 1 ks
- Jaroslav Hlušek
- kolektiv
Tato publikace je komplexní a poměrně podrobnou příručkou, která by měla čtenářům poskytnout informaci o révě vinné. Shrnuje dosavadní poznatky o zakládání...
-
Knihapevná vazba686 KčDo 1 – 5 dnů
Kniha nabízí základní orientaci v příznacích chorob a možnostech využívání různých metod ochrany rostlin proti nejběžnějším chorobách hlavních polních plodin. Zabývá se též...
-
Knihakroužková vazba757 KčDo 1 – 5 dnů
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle